X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Alba > Bucium Sasa > Pensiunea Carmen 3*

Pensiunea Carmen , Bucium Sasa, judetul Alba

Pensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul AlbaPensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul Alba

Prezentare Pensiunea Carmen

Pensiunea oferă 30 locuri de cazare la standarde europene, toate cu TV și WIRELESS inclus. Vă puteți petrece timpul in sala de festivități a pensiunii complet echipată media cu o capacitate de 80 de locuri, in bar, in sala de billiard, sau la schi ( in sezon ) cu echipamentul necesar pus la dispozitia dvs. de către noi.

Pensiunea noastră incearca sa contribuie intr-un fel, credem noi plăcut, la vizitarea varfului DETUNATA ( munte unic de bazalt in Europa = mai există unul asemănător in Canada ) și implicit a meleagurilor din apropiere urmărind in același timp și scoaterea acestei regiuni din impas!

Numai cațiva km separă Pensiunea Carmen de Roșia Montană, mult mediatizată in ultima perioadă din pricina filoanelor aurifere existente și neexploatate indeajuns, sau cca trei ore de mers pe jos prin inima Munțiilor Apuseni.

Priveliștile sunt inedite, demne de a fi contemplate, de o reală splendoare, natura păstrandu-se nemodificată substanțial de trecerea timpului.

Vă invitam și pe dumneavoastră să vedeți istoria vie ce se resimte unic in această regiune și ca o garanție că o să fiți plăcuți impresionați vă sugerăm să vă lăsați ademeniți fie și numai de vraja poveștilor minunate păstrate de moți, de-a lungul existenței lor milenare.

Accesul se poate face BRAD - ABRUD - BUCIUM (12 km de la ABRUD) sau ALBA - IULIA - ZLATNA - inainte de a intra in ABRUD - mergeți catre BUCIUM (este pe drumul care duce spre MOGOȘ - există indicatoare numai cu MOGOȘ).

Zona prezintă un adevarat interes turistic, intrucat studiile recente arată că in zonă se fac exploatari de mii de ani.

Puteți vizita :
--- DETUNATA
--- POIANA NARCISELOR
--- EXPOZITIE ETNOGRAFICĂ LA BUCIUM
--- MUZEUL AURULUI ROȘIA MONTANĂ
--- GALERIA ROMANĂ ( MINĂ ) ROȘIA MONTANĂ

Alte detalii ne găsiți la numărul de telefon 0258/784158 ...


Vă așteptăm...

Sustine Pensiunea Carmen:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Apuseni Pensiuni Alba

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Carmen, Bucium Sasa, judetul Alba