X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Iasi > Paun > Pensiunea Calina 3*

Pensiunea Calina , Paun, judetul Iasi

Pensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul IasiPensiunea Calina, Paun, judetul Iasi

Prezentare Pensiunea Calina

LOCALIZARE: Pensiunea CALINA se afla in judetul IASI, localitatea Paun la 900 m de DN24(DE 585), la una din intrarile in oras, pe soseaua Bucuresti- Vaslui-Iasi , la 10 km de central orasului.
CLASIFICARE :3 stele
CAPACITATE: 10 persoane
AMPLASAMENT: Pensiunea CALINA este situata pe una din cele mai frumoase sapte coline ale Iasului, pe soseaua Bucium, in zona de padure de pin si foioase. Proprietatea este marginita de tei, salcami,soc, aluni, liliac salbatic de vara, etc. Gradina pensiunii, gazduieste o varietate de arbori si arbusti ornamentali: pini, magnolii, scorus de munte si o diversitate de plante si flori.Orice anotimp pe aceste meleaguri inseamna redescoperirea si contopirea cu natura, in mod inedit. Paleta bogata in culori a florilor de primavera si concertul pasarilor, cantecul greierilor in linistea noptilor de vara, varietatea de trandafiri si mirosul imbatator de tei, soc, salcam, aroma dulce amaruie a fructelor de toamna din micuta livada si albul imaculat al cusmelor de zapada de pe coroana pinilor, face ca orice popas la pensiunea CALINA sa fie de neuitat. Alaturarea unor elemente cu energii pozitive, de un veritabil echilibru pentru om, precum cele din caramida, lemn, fier forjat, caramida de sticla sau caramida aparenta in constructia cladirii, designul interior simplu si armonios, creaza pentru oaspeti o atmosfera intima si relaxanta.
STRUCTURA: Parter: salon, loc pentru luat masa, bucatarie, loc pentru fumat, baie si 2 terase, cu un demisol dotat la exterior cu bucatarie de vara, terasa, cuptor, plita cu rola pentru copt si gratar de unde aromele te imbie sa servesti masa la unul din cele cateva locuri de relaxare din gradina. Etaj: trei camere cu pat dublu, fiecare cu baie proprie si o terasa comuna de 20mp. Mansarda: un apartament de 40mp, cu o camera cu pat dublu si una cu o canapea extensibila cu doua locuri, cu 2 bai si o terasa de 22mp, cu o priveliste deosebita.
MOD DE PETRECERE A TIMPULUI: audio-video in spatiu comun, jocuri: carti, table, sah, remi etc. tv in camera, spatii de relaxare in gradina, drumetii vara, plimbari cu sania iarna, locuri si monumente de vizitat in imprejurimi: manastirea Bucium, manastirea Piatra Sfanta Hlincea, manastirea Dobrovat( ultima ctitorie a lui Stefan cel Mare), biserica din Paun si cea mai inalta cruce din tara (totodata antena postului de radio TRINITAS al Mitropoliei Moldovei). Orasul Iasi renumit centru cultural si istoric ofera o varietate de posibilitati de petrecere a timpului si de relaxare:parcuri, magazine, cazinouri, discoteci.
Obiective turistice Iasi: Biserica Banu;Biserica Sfantul Nicolae Domnesc; Biserica Sfantul Spiridon; Bojdeuca Ion Creanga; Casa Dosoftei; Muzeul Literaturii Romane; Casa memoriala Vasile Pogor; Catedrala Mitropolitana; Gradina Botanica; Manastirea Cetatuia; Manastirea Frumoasa; Manastirea Galata; Manastirea Golia; Manastirea Sfintii Trei Ierarhi; Muzeul de Istorie Naturala;Muzeul Mihai Eminescu; Palatul Culturii; Palatul Roznovanu(Primaria); Parcul Copou; Teatru National; Universitatea Al.I.Cuza
TARIFE CAZARE: - camera dubla = 130RON/noapte cu mic dejun inclus; single=110RON/noapte cu mic dejun inclus;- apartament = 160RON/ noapte +mic dejun 15 RON/ persoana ; Copii pana in 6 ani gratuit cazare in camera cu parintii; copii de la 6-12 ani 50% cazare in pat suplimentar in camera cu parintii.

Sustine Pensiunea Calina:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Moldova Pensiuni Iasi

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Calina, Paun, judetul Iasi