X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Timis > Covaci > Pensiunea Anette din Covaci 4*

Pensiunea Anette din Covaci , Covaci, judetul Timis

Pensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul TimisPensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul TimisPensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul TimisPensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul TimisPensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul TimisPensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul TimisPensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul Timis

Prezentare Pensiunea Anette din Covaci

Pensiunea-Restaurant Anette va asteapta cu un cadru potrivit atat pentru turism, cat si pentru diverse evenimente. Va punem la dispozitie patru camere personalizate, care pot fi inchiriate īn regim single, double si un apartament. In restaurantul nostru se pot organiza nunti, botezuri, mese festive, dar si intalniri de afaceri. Personalul poate crea atat atmosfera unui pranz de lucru, cat si pe cea a unei cine romantice. Localul dispune de 60 de locuri in interior si de 90 de locuri pe terasa. In curte este amenajat un loc de joaca, cu tobogane, plasa de sarituri si jucarii, unde copiii se pot desfasura supravegheati de parinti. La cateva sute de metri distanta, se afla baza sportiva a clubului Fortuna Covaci, care poate fi, la randul ei, inchiriata pentru diverse activitati sportive.
Pensiunea este situata intr-un cadru pitoresc, la marginea satului Covaci, pe malul unui paraias si in afara zonelor aglomerate si poluate, insa este la doar 6 kilometri distanta de Timisoara, pana in centrul orasului putandu-se ajunge in aproximativ 15 minute.

Sustine Pensiunea Anette din Covaci:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Banat Pensiuni Timis

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Anette din Covaci, Covaci, judetul Timis