X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Iasi > Iasi > Pensiunea Ando 3*

Pensiunea Ando , Iasi, judetul Iasi

Pensiunea Ando, Iasi, judetul IasiPensiunea Ando, Iasi, judetul IasiPensiunea Ando, Iasi, judetul IasiPensiunea Ando, Iasi, judetul IasiPensiunea Ando, Iasi, judetul IasiPensiunea Ando, Iasi, judetul IasiPensiunea Ando, Iasi, judetul IasiPensiunea Ando, Iasi, judetul Iasi

Prezentare Pensiunea Ando

Pensiunea Ando va ofera o oportunitatea ideala de cazare.
Situata in orasul IASI, la 500m de Iulius MALL , pensiunea dispune de un acces facil si o pozitie ideala pentru un sejur in municipiul Iasi.
Municipiul Iasi este recunoscut prin istoria sa seculara , prin monumentele , bisericile si casele memoriale ale inaintasilor nostri.
Suntem mandri ca locuim in Iasi,vechea capitala a Moldovei si ca va putem impartasi si D.voastra din frumusetea acestor locuri.
Iasul este recunoscut si ca un puternic centru universitar , iar pensiunea Ando se gaseste in imediata apropiere a celui mai mare complex studentesc , Tudor Vladimirescu.
La 5 minute de pensiunea Ando se gaseste si Zona indstriala a orasului astfel incat o cazare in scopuri de afaceri nu mai este acum o problema pentru D.voastra.

Sustine Pensiunea Ando:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Moldova Pensiuni Iasi

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Ando, Iasi, judetul Iasi