X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Suceava > Pojorita > Pensiunea Alexandra 4*

Pensiunea Alexandra , Pojorita, judetul Suceava

Pensiunea Alexandra, Pojorita, judetul SuceavaPensiunea Alexandra, Pojorita, judetul SuceavaPensiunea Alexandra, Pojorita, judetul SuceavaPensiunea Alexandra, Pojorita, judetul Suceava

Prezentare Pensiunea Alexandra

Pensiunea Alexandra se afla situata pe Valea Pojoratei, la poalele lui Adam si ale Evei, sub ocrotirea Pietrelor Doamnei ale Masivului Rarau si sub veghea Giumalaului (din centrul comunei Pojorata, aflata la drumul european ce leaga Bucovina de Ardeal, se merge pe drumul ce duce spre Rarau si Giumalau,calatorul fiind ispitit sa opreasca sa se odihneasca in ambientul oferit de Pensiunea Alexandra)
Alexandra este calificata cu 4 margarete si dispune de 2 apartamente si 8 camere pentru cazare, restaurant, bar si locuri pentru relaxare.

Pensiunea Alexandra ofera un pachet deosebit pentru Craciun, sarbatoarea Nasterii Domnului, 4 nopti de cazare cu mic dejun, cina traditionala in Ajun, pomana porcului si alte surprize in ziua de Craciun, la alegere vizitarea manastirilor bucovinene sau alte activitati... preparate culinare traditional bucovinene, cozonac, vin fiert, palinca si afinata . . .

Sustine Pensiunea Alexandra:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucovina Pensiuni Suceava

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Alexandra, Pojorita, judetul Suceava