X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Suceava > Vatra Moldovitei > Pensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei 3*

Pensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei , Vatra Moldovitei, judetul Suceava

Pensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul SuceavaPensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul Suceava

Prezentare Pensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei

Pensiunea Alexandra este situata in centrul Obcinelor Bucovinei, in bazinul hidrografic al Moldovitei, afluent al Moldovei. Amplasata la numai 200 de metri de Manastirea Moldovita si la 30 km de Manastirea Sucevita.
In jur, privelistea pajistilor inflorite si a padurilor va incanta privirea.
Camerele luminoase, sunt mobilate cu mobilier rustic modern. Elementele traditionale se imbina armonios cu cele moderne.
Restaurant mare cu mobilier rustic si semineu, destinat numai clientilor pensiunii.
Cand luati masa afara, pe terasa cu o privelite deoasebita, se pot auzi, duminica dimineata sau la vecernie, clopotele Manastirii Moldovita.
Gazdele tinere sunt primitoare, asa cum numai bucovinenii stiu sa o faca. Ele sunt gata oricand sa va satisfaca gusturile, ajutandu-va sa descoperiti adevarata Bucovina, aceea a graiului domol si a credintei in Dumnezeu.

Unitatea dispune de 12 camere cu bai proprii (4 apartamente, 8 camere duble), incalzire centrala si balcon avand un numar total de 28 locuri. La parter se gaseste un living spatios cu televizor si o sala de mese, oaspetii avand acces la bucatarie.

Sustine Pensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucovina Pensiuni Suceava

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Alexandra din Vatra Moldovitei, Vatra Moldovitei, judetul Suceava