X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Maramures > Cavnic > Pensiunea Adina 2*

Pensiunea Adina , Cavnic, judetul Maramures

Pensiunea Adina, Cavnic, judetul Maramures

Prezentare Pensiunea Adina

Amenajata in stil rustic, traditional, pensiunea Adina va invita se petreceti vacante de neuitat. Lemnul fiind elementul de baza, confera o ambianta calda, placuta, intima si relaxanta sederii dumneavoastra.
Petrecerea timpului, indiferent de sezon, in tarnatul de la intrare, foisorul din gradina sau pe balansoar ascultand susurul raului care trece prin gradina, este o experienta pe care nu trebuie sa o ratati pentru a va reincarca bateriile.
Daca veti poposi la pensiune si veti alege sa serviti din preparatele traditionale oferite de gazda, veti avea placerea de a savura, pe langa renumita horinca maramuresana, preparate naturale din fructe de padure si ciuperci.
Pensiunea dispune de 10locuri de cazare, clasificate la 2stele, repartizate in trei camere dotate cu tv, internet si cablu(balcon si sobe de teracota). Exista un living pentru servirea mesei si doua bai(cu dus si apa calda permanenta)care deservesc cele trei camere.
Iubitorii de escalada sau de drumetii pot fi asistati de salvamont si ghid montan atestat. Pasionatii schiului pot beneficia de monitor de schi profesionist, iar pentru cei care doresc sa viziteze Maramuresul istoric se poate pune la dispozitie, contra cost, masina si ghid turistic.

Sustine Pensiunea Adina:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Maramures Pensiuni Maramures

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Adina, Cavnic, judetul Maramures