X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Suceava > Gura Humorului > Pensiunea elegance 4*

Pensiunea elegance , Gura Humorului, judetul Suceava

Pensiunea  elegance, Gura Humorului, judetul SuceavaPensiunea  elegance, Gura Humorului, judetul SuceavaPensiunea  elegance, Gura Humorului, judetul SuceavaPensiunea  elegance, Gura Humorului, judetul SuceavaPensiunea  elegance, Gura Humorului, judetul SuceavaPensiunea  elegance, Gura Humorului, judetul SuceavaPensiunea  elegance, Gura Humorului, judetul Suceava

Prezentare Pensiunea elegance

Atunci cand planuiesti o vacanta in Bucovina, locul in care vei sta este cel putin la fel de important ca locurile pe care le vei vizita. Pentru ca la sfarsitul unei zile pline, nu iti doresti altceva decat sa te relaxezi intr-un spatiu primitor, sa te rasfeti cu mancaruri alese si sa iti umpli sufletul de natura, fara a fi nevoit sa renunti la tot confortul lumii moderne.
Pensiunea Elegance este cu siguranta locul in care vei vrea sa te intorci ori de cate ori vei veni in Bucovina. Situata in imediata apropiere a Manastirii Humorului, si la doar 7 km de Manastirea Voronet, Elegance va asteapta intotdeauna cu bratele deschise pentru a va oferi clipe de neuitat.Un sejur petrecut la noi va fi cu siguranta unic datorita imbinarii perfecte a facilitatilor moderne de care dispune cu unicitatea naturii bucovinene. Dar Elegance nu inseamna doar confort si relaxare! Elegance inseamna bucuria de a petrece oricand alaturi de cei dragi momente de neuitat, departe de grijile cotidiene si de lumea dezlantuita!
Am adaugat nu de mult si un iaz populat cu pastravi,de unde puteti sa pescuiti frumoase exemplare si sa ii serviti dupa placul si pofta d-voastra.

Sustine Pensiunea elegance:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Bucovina Pensiuni Suceava

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea elegance, Gura Humorului, judetul Suceava