X
Cazare ieftina Pensiuni
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Alba > Aiud > Hotel Gela 3*

Hotel Gela , Aiud, judetul Alba

Hotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul AlbaHotel Gela, Aiud, judetul Alba

Prezentare Hotel Gela

Motelul Gela este situat pe DN1, in localitatea Decea, Jud. Alba, la 10 km pe ruta Turda – Aiud. Acesta ofera facilitati complexe de cazare, punand la dispozitia turistilor 11 camere confortabile, mobilate cu stil, in tonuri naturale, dotate cu TV color si cablu TV. Baile proprii, dotate cu dus si apa calda permanenta, contribuie de asemenea la confortul dvs.
Restaurantul propriu cu program non-stop va ofera pe tot parcursul zilei o gama diversificata de perparate culinare. De asemenea dispunem si de o parcare incapatoare care va protejeaza masina pe durata popasului dvs.
Rezervarea dvs. este asigurata in totalitate, Motel Gela acordand o foarte mare atentie confidentialitatii datelor dvs. personale. Pt rezervari si informatii suplimentate ne puteti contacta prin telefon la nr: 0729009211, 0728970497; prin fax la nr 0264/431744 sau prin email MotelGela@yahoo.com
Tarifele de cazare sunt cuprinse intre 70 - 100 RON. (camera single, matrimoniala, double)
Permanenta calitate a serviciilor oferite va vor dovedi ca ne dorim sa va facem sa va simtit cat mai bine si confortabil in incinta motelului si va va face sa reveniti cu placere la noi.

Sustine Hotel Gela:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Ardeal Pensiuni Alba

×

Scrie recenzie despre:
Hotel Gela, Aiud, judetul Alba