X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Maramures > Baia Sprie > Hotel Complex Turist Suior 3*

Hotel Complex Turist Suior , Baia Sprie, judetul Maramures

Hotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul MaramuresHotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul Maramures

Prezentare Hotel Complex Turist Suior

unt unele locuri despre care multi dintre noi nici nu stiu ca exista.
Sunt unele locuri altfel decat altele...........
in N-V României, în judeţul Maramureş, imbratisat de culmile Munţilor Gutâi, in mijlocul unui peisaj natural mirific, la numai 18 km de municipiul Baia Mare, usor accesibil, Complexul Hotelier Turist Şuior este un altfel de loc decat altele.............. oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum si pentru practicarea sporturilor de vara si mai ales a sporturilor de iarna.
Oaspetii pot beneficia de toate aceste servicii in cele doua locatii ale complexului ŞUIOR BAZĂ si ŞUIOR COTA 1000 unite de PÂRTIILE DE SCHI ŞUIOR.

I. ŞUIOR BAZĂ
Pasind peste pragul portii maramuresene, simbol al arhitecturii si artei populare autohtone, veti lasa în urma, nelinistea si stresul cotidian. Iza, Mara si Ignis, cele trei mini-hoteluri va destainuie prin numele lor, primele simboluri de suflet ale maramuresenilor, pe care acestia le iubesc si le cânta ca pe niste fiinte dragi.
II. ŞUIOR COTA 1000
Si “urcand din vale-n munte” ...... vei descoperi doua din elementelele ce au definit si definesc Maramuresul “lemnul si apa”, vei descoperi un loc care imbina armonios traditia, ospitalitatea si frumosul, un loc in care natura respira si traieste odata de tine.
III. ŞUIOR - PÂRTII DE SCHI
Amplasate pe versantul nordic al masivului Mogosa, cu o lungime de 3600 m, cotate ca si pârtii de dificultate medie au in dotare:
- un telescaun cu o capacitate de 1.200 persoane /ora
- instalatie de producere a zapezii artificiale pe o lungime de 2700 m
- instalatie de nocturna pe o lungime de 1500 m
- masini speciale pentru nivelarea partiilor.
Statia de plecare a telescaunului este amplasata la 50 m departare de terasa complexului.
Partia de schi pentru incepatori, cu o lungime de 100 m este amplasata la cota 970, fiind dotata cu baby-ski.Accesul la telescaun se face pe baza TAG-uri (transponder de radiofrecventa), acest sistem aducând un spor de confort schiorilor care nu mai sunt nevoiti sa astepte mult timp pentru urcarea pe scaun.
Exista si un centru de inchiriere echipament pentru practicarea skiului si a snowboardului, acest centru putând pune la dispozitia turistilor peste 200 de echipamente.

Sustine Hotel Complex Turist Suior:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Maramures Pensiuni Maramures

×

Scrie recenzie despre:
Hotel Complex Turist Suior, Baia Sprie, judetul Maramures