X
X

top Localitati

Botosani (judetul Botosani)
Calarasi (judetul Calarasi)
Comandau (judetul Covasna)
Crivaia (judetul Caras Severin)
Iasi (judetul Iasi)
Moroeni (judetul Dambovita)
Obarsia Lotrului (judetul Valcea)
Satic (judetul Arges)
Satu Mare (judetul Satu Mare)
Valiug (judetul Caras Severin)
Cazare pensiuni Romania
Prahova > Banesti > Pensiunea Agatha Christie 3*

Pensiunea Agatha Christie , Banesti, judetul Prahova

Pensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul PrahovaPensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul Prahova

Prezentare Pensiunea Agatha Christie

Fa-ti vacanta sau week-end-ul o experienta de neuitat! Cazerea in camere single, duble si apartamente, complet utilate si la standarde Europene. Savureaza traditia si confortul unui hostel de 3 stele si bucura-te de o atmosfera dinamica si eleganta!
Amplasat intr-o zona pitoreasca de deal, la doar 22 km de Ploiesti cu un climat moderat si cu cele mai insorite zile din an,Pensiunea Forest Mirage este pregatit oricand sa-si primeasca oaspetii. Noi suntem gazda ideala pentru toti cei ce doresc sa evadeze in natura, liniste, dar iubesc confortul.
Pensiunea Forest Mirage este locul ideal unde va puteti regasi, care va trezeste simturile, va si va ofera o stare generala de bine . Amplasat la doar 82 de km de Bucuresti, hostel-ul este un refugiu minunat in mijlocul naturii.
Pensiunea reprezinta una din cele mai mari investitii de acest gen din zona, conceput pentru client in cele mai mici detalii.
Pentru ca in activitatea si viata noastra de zi cu zi avem nevoie de atmosfera oficiala a unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte, fie cadrul armonios si intim al unei cine romantice sau doar putina liniste si decenta,Pensiunea este locul special in care toate aceste caracteristici se reunesc cu succes.

Sustine Pensiunea Agatha Christie:

scrie review

mai multe:

Pensiuni Valea Prahovei Pensiuni Prahova

×

Scrie recenzie despre:
Pensiunea Agatha Christie, Banesti, judetul Prahova