Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Vila Toparceanu
      localitatea Otopeni, judetul Bucuresti
      zona turistica
Bucuresti si IlfovVila Toparceanu

Contact:
TELEFON MOBIL: 0752011478
TELEFON FIC: 0213177010
www.vilatoparceanu.ro
adresa: OTOPENI, STR. GEORGE TOPARCEANU NR. 11
Vila Toparceanu 3 stele
Descriere:
Vila Toparceanu isi propune sa satisfaca necesitatile unei game variate de clienti, accentul punandu-se insa pe zona turismul de business. Apropierea de Romexpo si Aeroportul Otopeni transforma Vila Toparceanu in destinatia ideala pentru oameni de afaceri, fie pentru cazare, fie pentru intalniri de afaceri. .


Dotari si facilitati:
Unitatea este dotata cu o serie de facilitatii de comunicare (acces internet, servicii telefonie si fax), iar restaurantul pensiunii, cu 25 de locuri, este pregatit sa-si primeasca clientii de la micul dejun pana la cina.
Cele 8 camere ale pensiunii, din care 6 cu pat matrimonial, isi intampina clientii cu dotari de ultima generatie si ambient personalizat de la o camera la alta. Dotarile includ aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar, seif, baie cu dus, uscator de corp.
- Mobilierul ultramodern diferentiaza cele 8 camere, fiind disponibil in nuantee de beige-maro, alb sau verde pal, cu accesorii in tonuri diferite de culoare.
- Vila dispune de 8 locuri de parcare proprii, serviciul fiind gratuit.
- In restaurantul Vilei Toparceanu se pot organiza mese de afaceri, reuniuni sau cine aniversare. Bucatarul pensiunii va sta cu placere la dispozitie pentru solicitari din bucataria internationala sau meniul zilei, iar barul este dotat cu o varietate de bauturi alcoolice si racoritoare, diverse preparate pe baza de cafea, ceaiuri si cocktailuri

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org