Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Vila Nagy lak II
      localitatea Zetea, judetul Harghita
      zona turistica
Tinutul SecuiescVila Nagy lak II

Contact:
http://www.pensiuniharghitene.ro
http://www.cazareinharghita.ro
http://www.erdelyikulcsoshaz.ro

E-mail: rezervare@pensiuniharghitene.ro
Mobil: OO4-O744 615452
Tel/fax: OO4-O266 212115
Skype: erdelyivendeghazak
MSN: foglalas@erdelyivendeghazak.ro

Vila Nagy lak II 2 stele
poze Vila Nagy lak II poze Vila Nagy lak II poze Vila Nagy lak II poze Vila Nagy lak II
poze Vila Nagy lak II poze Vila Nagy lak II poze Vila Nagy lak II poze Vila Nagy lak II
Descriere:
Pozitia pensiunii pe harta turistica a judetului Hargita:
Pozitia pensiunii pe GOOGLE EART:
46 27 42.29 N 25 24 22.42 E

Casele sunt construite din lemne, sunt izolate termic, si sunt acoperite cu sindrila. Peretii sunt acoperiti cu lambriul. Pentru gatit se foloseste aragazul. Incalzirea se face cu lemnele in soba de teracota, si cu calorifere electrice. Cele trei cladiri in total adapostesc trei bai si un WC separat. Apa calda se obtine cu ajutorul boilerului electric. Apa de la retea este potabila! Prosoapul personal trebuie adus. Farfuriile, vasele de bucatarie, tacamurile, paturile si lenjeria de pat sunt asigurate. Valorile personale pot fi pastrate in siguranta in mini-safe. (Aflata in cladirea principala)

O poarta secuiasca de 125 ani, caruta din curte si fantana de cumpana subliniaza traditia si stilul popular. Filegoria si gratarul din curte va confera o vacanta de neuitat. Masina Dumneavoastra poate fii parcata in curtea pensiunii.

Posibilitati de sport si agrement: (Cele doua curti au propriile terenuri si accesorii. Folosirea acestora este gratuita) :- tenis de masa, -teren de tenis cu piciorul si volei,- baschet, - leagan pentru copii.


Dotari si facilitati:
In casa principala, la parter se afla o camera de zii, (Cu televizor, parabola cu peste 50 programe) bucataria (Cu aragaz, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru cafea) si baia (WC, chiuveta, cada dus si uscator de par). La etaj sunt doua camere si o baie. (WC, chiuveta) In prima camera este un pat pentru doua persoane si un pat pentru o persoana. In cealalta camera este un pat pentru doua persoane. (In caz de necesitate aici exista posibilitatea introducerii unei saltele de rezerva.)

Tot in aceasta curte, la 20 metri de casa principala, sunt doua casute fiecare cu cate un pat dublu pentru inca patru persoane. Cele doua casute au bai proprii. (WC, chiuveta, cada dus, boiler electric) In cele trei cladiri putem caza 9+1 persoane.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org