Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Vila Nagy Lak III VII
      localitatea Sub Cetate, judetul Harghita
      zona turistica
Tinutul SecuiescVila Nagy Lak III VII

Contact:
mobil: 0744 615452
tel/fax: 0266 212115
e-mail: rezervare@pensiuniharghitene.ro
websait: www.vileharghita.ro
str. Principala, nr. FN, loc. Sub Cetate, jud. Harghita
Vila Nagy Lak III VII 3 stele
poze Vila Nagy Lak III VII poze Vila Nagy Lak III VII poze Vila Nagy Lak III VII poze Vila Nagy Lak III VII
poze Vila Nagy Lak III VII poze Vila Nagy Lak III VII poze Vila Nagy Lak III VII poze Vila Nagy Lak III VII
Descriere:
In primavara anului 2007, utilizand fonduri SAPARD am construit pensiunile turistice Nagy Lak III, IV, V, VI si VII. Pensiunile sunt foarte spatioase, sunt clasificate la trei margarete, si corespund tuturor cerintelor. Oaspetii nostri apreciaza frumusetile naturale din jurul pensiunilor, precum si ospitalitatea si sinceritatea localnicilor. Nu am ales din intamplare motoul nostru: Sosesti ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten. In cazul in care doriti sa petreceti vacanta intr-un peisaj pitoresc de munte, va rog sa acordati atentie ofertei noastre.


Dotari si facilitati:
La parter se afla terasa, camera de zi, (televizor, Digi TV, CD player, Wireless Internet) sufrageria, bucataria (plita electrica, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine) si baia (cada dus, chiuveta, WC) In cazul grupurilor mai numeroase fotoliul extensibil de langa semineu asigura odihna confortabila pentru doua persoane.

La etaj sunt doua camere duble, unde putem sa asiguram si cate o saltea de rezerva. Fiecare camera este dotata cu baie proprie (cada dus, chiuveta, WC) si balcon.

In total putem caza patru persoane (+ patru persoane pe paturi de rezerva)

Cladirile sunt construite din lemne si sunt izolate termic. Peretii sunt acoperiti cu lambriul. Caldura este asigurata de semineu (lemnele este asigurat), si de calorifere electrice. Mentiune: La pensiunile Nagy Lak toate incaperile pot fi incalzite. La alegerea spatiului de cazare potrivit, posibilitatea asigurarii continue a caldurii in incaperi devine un criteriu de departajare foarte important!
Pentru gatit se foloseste plita electrica. Farfuriile, vasele de bucatarie, tacamurile, paturile si lenjeria de pat sunt asigurate. Apa calda se obtine cu boiler electric. In fiecare vila aveti la dispozitie cate trei bai!

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org