Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Vila Nagy Lak I
      localitatea Baraj Zetea, judetul Harghita
      zona turistica
Tinutul SecuiescVila Nagy Lak I

Contact:
mobil: 0744 615452
tel/fax: 0266 212115
e-mail: rezervare@pensiuniharghitene.ro
websait: www.pensiuneharghita.ro www.erdelyivendeghaz.ro

str. Principala, nr. FN, loc. Sub Cetate, jud. Harghita
Vila Nagy Lak I 2 stele
poze Vila Nagy Lak I poze Vila Nagy Lak I poze Vila Nagy Lak I poze Vila Nagy Lak I
poze Vila Nagy Lak I poze Vila Nagy Lak I poze Vila Nagy Lak I poze Vila Nagy Lak I
Descriere:
Au trecut deja zece ani de cand din casa noastra de vacanta, aflata intr-un peisaj pitoresc de munte, am infiintat pensiunea turistica Nagy Lak I. De atunci si pana astazi avem in spate multe realizari. Am avut multi turisti, si am facut rost de o multime de prieteni. Ce altceva poate sa fie misiunea unei gazde decat sa transforme o cladire intr-un camin pentru oaspetii sai. Cand am terminat amenajarea camerelor minutios proiectate si construite, eram constienti de faptul ca obiectele au nevoie de aportul fiintei umane si de ospitalitate pentru a face fata acestei provocari. Ne straduim ca pensiunile noastre sa devina un punct de plecare si de sosire in odihna si recreerea fizica si sufleteasca a tututor Oaspetilor nostri. La randul nostru vom completa comfortul oferit de pensiuni cu un zambet sau cu savoarea de casa a mesei traditionale. Credem cu tarie ca turismul se poate face si altel decat ascultand muzica proasta cu volumul la maxim. Oaspetii nostri apreciaza frumusetile naturale din jurul pensiunilor, precum si ospitalitatea si sinceritatea localnicilor. Nu am ales din intamplare motoul nostru: Sosesti ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten. In cazul in care doriti sa petreceti vacanta intr-un peisaj pitoresc de munte, va rog sa acordati atentie ofertei noastre. Cu deosebita consideratie: Nagy Arpad


Dotari si facilitati:
La parter se afla camera de zi, (televizor, parabola, cu peste 50 programe, CD player) sufrageria, bucataria (aragaz, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine), baia (cada dus si chiuveta, uscator de par) si toaleta. (WC si chiuveta) - In cazul grupurilor mai numeroase, in camera de zi aveti la dispozitie o canapea extensibila pentru doua persoane. La etaj sunt doua camere. In prima camera se afla un pat matrimonial. Aici avem posibilitatea sa introducem o saltea de rezerva. Aceasta camera este dotata cu toaleta. (WC si chiuveta) In urmatoarea camera sunt doua paturi simple.

In total in cladirea principala putem caza patru persoane (+ trei persoane pe paturi de rezerva)

Cladirea este construita din lemne, este izolata termic si este acoperita cu sindrila. Peretii sunt acoperiti cu lambriul. Incalzirea se face cu lemnele in soba de teracota, si cu calorifere electrice. Mentiune: La pensiunile Nagy Lak toate incaperile pot fi incalzite. La alegerea spatiului de cazare potrivit, posibilitatea asigurarii continue a caldurii in incaperi devine un criteriu de departajare foarte important! Apa calda este asigurata cu ajutorul boilerului electric. In cladirea principala aveti la dispozitie doua toalete si o baie! Pentru gatit se foloseste aragazul. Farfuriile, vasele de bucatarie, tacamurile, paturile si lenjeria de pat sunt asigurate. (Prosoapele personale trebuie aduse.) Valorile personale pot fi pastrate in siguranta in mini-safe.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org