Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Vila Frasin
      localitatea Rucar, judetul Arges
      zona turistica
Rucar BranVila Frasin

Contact:
www.cabanafrasin.ro
0728 828 524
0728 828 521
0248544582
0722 556 053
Vila Frasin 3 stele
poze Vila Frasin poze Vila Frasin poze Vila Frasin poze Vila Frasin
poze Vila Frasin poze Vila Frasin poze Vila Frasin poze Vila Frasin
Descriere:
Cabana “Frasin” este amplasata intre Piatra Craiului, Mateias, Leaota si Iezer. Accesul este facil cu autoturismul din drumul ce leaga Brasovul (prin Bran - Moieciu) de Pitesti (prin Campulung - Rucar).

Daca nu veniti cu masina personala, din Bucuresti, va ajuta Lucky Tours, cu autocarul de la Autogara Militarii (zona Pacii). Traseul dureaza cam 3 ore si jumatate, maxim 4 si va lasa la 5 minute de mers pe jos de cabana.

Puteti face trasee pe cheile Dambovicioarei catre Brusturet si Valea Seaca ( stiti voi.. Cine trece-n Valea Seaca/ cu hangerul fara… Andri Popa…), la Schitul Resedintei Patriarhale, pe Valea Cheii pana in Fundata iar pt aventurieri catararea spre Coltii Ghimbavului sau pe Piatra sau un traseu virgin pe Valea Frasinului pana in vf. Capitanu iar de acolo la ghetarul (Izvoarele Argeselului) din Iezer.


Dotari si facilitati:
Cabana are 9 camere cu baie, fiecare; o sala de 100mp cu iesire intr-o terasa mare, acoperita, spatii de discutii, grupuri sanitare, bucatarie utilata ( oricum mancarica buna se gateste afara la ceaun ).

Mobilierul e din lemn masiv, pentru plictisiti avem si cablu TV, frgurosii vor fi multumiti langa calorifere iar setosii stau pe langa mine la bar.

Gazdele sunt tineri si primitori, dar atentie se asculta numai muzica buna iar din cand in cand se va gati la ceaun bulz ciobanesc. Asa ca va asteptam.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org