Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Vila Casa de la Chiojdu
      localitatea Chiojdu, judetul Buzau
      zona turistica
Valea BuzauluiVila Casa de la Chiojdu

Contact:
0762/617.346
Stefan
Vila Casa de la Chiojdu 2 stele
Descriere:
Așezată în comuna Chiojdu, vechi sat de moșneni, situat în nord-vestul județului Buzău, “Casa de la Chiojdu” este locul de relaxare ideal, unde puteți petrece o vacanță de neuitat în mijlocul naturii. Amplasarea pensiunii vă permite să vizitați puncte de atracție din zonă: - Frumusețea și generozitatea cu care divinitatea a înzestrat minunatele plaiuri chiojdene: Pietrele rotunde din zona Păltănea, Pietriceaua (muntele alb de la intrarea în sat), Piatra Lerei, cascada Șipot, Lacul Vulturilor, Pădurea cu tisă, - Tradițiile și istoria gospodarilor din sat: Casa cu blazoane (monument architectonic din sec.XVIII, unică prin îmbinarea elementelor brâncovenești cu stilul transilvănean), Casa Codescu (casă reprezentativă pentru zona Munteniei, aflată la Muzeul Satului și pe bancnota de 10 lei), conacul Tache-Tache (construită de meșteri italieni), Hanul – Casa Isbășoiu (han din secolul XVII, conservat în arhitectura inițială) - Cetatea teutonă de la Tabla Buții (vechea graniță austro - ungară).


Dotari si facilitati:
Pensiunea dispune de 4 camere duble (8 locuri), existând posibilitatea extinderii locurilor cu încă 2 camere (4 locuri pe perioada verii).
Dormitoarele oferă confortul necesar reîncărcării cu energie după plimbările în natură, fiind dotate cu mobilier modern îmbinat cu elemente tradiționale ( sobele pe lemne folosite pentru încălzire iarna). Camerele sunt dotate cu televizoare.
“Casa de la Chiojdu” dispune de 2 băi, dotate cu cadă, apă caldă și încălzire electrică, deservind fiecare câte 2 camere pe etaj.

La parter se află un living spațios dotat cu televizor color, DVD, combină audio, iar la etaj, în terasă, poate fi admirată panorama Munților Ciucaș.

Bucătăriă este dotată cu aragaz, frigider și tot ce este nevoie pentru a prepara și servi masa în condiții excelente, în cazul în care turiștii doresc să își prepare singuri mâncarea.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org