Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Vila Florilor
      localitatea Calimanesti, judetul Valcea
      zona turistica
Valea OltuluiPensiunea Vila Florilor

Contact:
0721115702 , 0729571381 , 0350802313 , 0350407059
calea lui traian nr.421 calimanesti valcea
Pensiunea Vila Florilor 3 stele
Descriere:
Vila Florilor este construita in 1939,in stil mediteranean cu elemente maure cu parter si doua etaje sapate in stanca,fiind o copie fidela a Casei de la San Michele a doctorului si scriitorului Axel Munthe.Fostul proprietar Constantin Berceanu,si el medic,membru al Ordinului Cavalerilor de Malta,a adus personal macheta casei din Insula Capri, confectionata din plastelina .Dintre personalitatile timpurilor care au trecut pragul casei amintim: -Sara Montiel si Ion Dichiseanu(in timpul unor filmari) -savantul Henri Coanda -si mai recent fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu. In perioada comunista vila a fost inclusa intr-un regim de circuit inchis pentru membrii Comitetului Central al PCR.


Dotari si facilitati:
In acest moment sunt incluse in circuitul turistic un numar de 7 camere cu doua locuri,fiecare avand grup sanitar propriu cu apa calda permanenta, televiziune prin cablu,telefon fix.Fiecare etaj are cate o terasa spatioasa.Parcarea este proprie.
Strandul termal,izvoarele termale si raul Olt sunt la 50 metri distanta.Ca obiective turistice se poate vizita Ostruvul,Manastirea Cozia, Manastirea Turnu si toata zona turistica in sine.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org