Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Vila Corina si Cristi Albac
      localitatea Albac, judetul Alba
      zona turistica
ApuseniPensiunea Vila Corina si Cristi Albac

Contact:
-Telefon: 0258 777115 fam. Costea Visalom si Silvia;
0742 660892 – SILVIA ;
Localitatea Albac, Jud. Alba, str. Crisan, nr. 37.
Mail: corinaoprean@yahoo.com
Pensiunea Vila Corina si Cristi Albac 2 stele
Descriere:
Pensiunea este situata la soseaua principala care leaga Alba-Iulia de Oradea. Venind dinspre Campeni spre Stei, pe DN 75, dupa ce ajungeti in centrul comunei Albac (intersectia cu drumul spre Huedin), continuati cca. 600 m, pe drumul principal. Pensiunea se afla pe partea dreapta a drumului si are un panou de semnalizare „Pensiunea Vila CORINA & CRISTI”.


Dotari si facilitati:
Sunt de fapt trei constructii, apartinand familiei Costea Visalom si Silvia.
Prima dintre ele are 5 camere decomandate (3 cu TV), un salon de mese (cu TV), bucatarie echipata, 5 bai moderne si o baie de serviciu cu apa calda si rece in permanenta, terasa, 2 balcoane, foisor din lemn pentru luat masa afara(cu TV), parcare (acces auto din soseaua nationala) si curte interioara larga. Capacitatea este de 10 locuri de cazare. Incalzirea se face in sobe de teracota cu lemne. Daca iesiti pe balconas veti avea o panorama deosebita, in fata Ariesul si padurea de brad si molid iar in spate dealul impanzit cu padure de brad si molid.
Cea de-a doua este o constructie recent finalizata, care are 5 camere decomandate(cu TV) si 5 bai moderne, cu apa calda si rece in permanenta, bucatarie echipata, un salon de mese, un balconas tocmai bun pentru serile de vara. Capacitatea este de 12 locuri de cazare in camere cu 1 sau 2 paturi duble. Aceasta constructie are incalzire centrala.
Cea de-a treia este o viluta cocheta aflata intr-o frumoasa livada cu pomi, capite, iarba inalta, un spatiu verde vast (10.000 mp.) pentru rasfatul iubitorilor naturii. Vila are 4 camere decomandate (la parter, etajul 1 si mansarda)- (avand TV), 2 bai moderne, cu apa calda si rece in permanenta, bucatarie echipata, un salon de mese, un balconas tocmai bun pentru serile de vara, foisor modern pentru luat masa afara si parcare (acces auto din soseaua nationala). Capacitatea este de 10 locuri de cazare in camere cu 1 sau 2 paturi duble. Incalzirea se face in sobe de teracota cu lemne.
Este si un loc ideal pentru campare sau rulote cu acces la grupurile sanitare din casa.
In timpul verii cele mai cautate locuri unde sa va puteti relaxa, ascultand susurul de dincolo de sosea al Ariesului, la doar cativa metri, sau stand la povesti pana noaptea tarziu, sunt foisorul, balconasul si terasa.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org