Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Vera si Livia
      localitatea Valenii de Munte, judetul Prahova
      zona turistica
Valenii de MuntePensiunea Vera si Livia

Contact:
Valenii de Munte, Str. Barbu Delavrancea, nr. 7, Jud. Prahova
Ne puteti contacta la numerele de telefon:
• 0762 423 262
• 0767 560 085
• 0729 023 989
• 0244/282 329
• 0244/280 897
si la adresa de e-mail: rezervari@pensiuneavl.ro
Pensiunea Vera si Livia 2 stele
poze Pensiunea Vera si Livia poze Pensiunea Vera si Livia poze Pensiunea Vera si Livia poze Pensiunea Vera si Livia
poze Pensiunea Vera si Livia poze Pensiunea Vera si Livia poze Pensiunea Vera si Livia poze Pensiunea Vera si Livia
Descriere:
Pozitionarea orasului Valenii de Munte, din judetul Prahova, intr-o regiune premontana, lipsita de poluare, cu un climat foarte echilibrat, asigura un mediu placut pentru practicarea turismului.
Asezata intr-un oras linistit, primitor, cu aer curat, Pensiunea “Vera si Livia” doreste sa-si intampine turistii cu tot ce are ea mai bun.


Dotari si facilitati:
• Primul atuu al Pensiunii Vera si Livia este numarul mare de locuri de cazare, aproximativ 150. Ele sunt repartizate in camere de 2, 3 sau 4 locuri, camere matrimoniale sau la masarde. Sunt dotate cu televizor, apa calda non-stop, cu tot confortul necesar.
In incinta pensiunii se afla un restaurant cu 200 locuri, care include o sala de protocol sau de trainning, ce poate fi folosita in scopuri educationale sau de promovare a firmelor, etc.
Se poate servi masa de la ora 7:00 pana la ora 22:00. Meniul este variat in fiecare zi. Pretul este de 10 lei/persoana pentru oricare dintre mese sau la alegere, alt pret in functie de ce doriti sa comandati.
Datorita numarului mare de locuri din restaurant, puteti sa sarbatoriti orice eveniment din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, aniversari, majorate, intr-un cadru placut, cu un meniu atractiv, la un pret rezonabil.
• Putem asigura deasemenea decorarea cu aranjamente florale, baloane sau la cerere, focuri de artificii.
• Si in momentele mai triste din viata dumneavoastra, la parastase, putem oferi meniuri diferite si pentru zilele de post, la preturi mici, accesibile pentru toata lumea.
La intrarea in pensiune se afla o mica bisericuta, ce s-a dorit a fi un semn de multumire din partea noastra adus lui Dumnezeu, un loc deosebit, unde turistii se pot ruga sau pot aprinde o lumanare. Speram sa va placa pictura deosebita si mobilierul de stejar realizat la Vanatori-Neamt.
Sportivii pot veni la noi in cantonamente, pot practica ciclism, fotbal, motocross, baschet, putand dispune si de teren acoperit. Pot merge la strand sau pot juca paintball, tenis de masa sau biliard ( contracost ). Au acces la internet si wirelles. Dispunem deasemenea de parcari loc de joaca pentru copii.
• Pretul este de 50 lei/persoana/zi, dar poate fi negociat in functie de numarul de zile si de numarul de persoane cazate. Elevii au 25% reducere, iar la masarda pretul este de 25 lei/persoana/zi.
• Pentru demi-pensiune pretul este de 60 lei/persoana/zi, iar pentru pensiune completa ( cazare + 3 mese /zi ), pretul este de 80lei/persoana/zi.


RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org