Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Valentini
      localitatea Brasov, judetul Brasov
      zona turistica
Depresiunea BrasovuluiPensiunea Valentini

Contact:
Pensiunea Valentini este situata in Brasov, pe Strada De Mijloc nr 74. Cum ajungi la noi?

Daca vii in Brasov cu autoturismul, ajungi in centru, intri pe Strada Lunga si, dupa aproximativ 300 metri, intri la dreapta pe Strada de Mijloc. Dupa aproximativ 1 km, pe partea dreapta, la nr 74, este Pensiunea Valentini.
Avem parcare in curte.

Daca vii in Brasov cu trenul ia un taxi de la Gara Brasov, pana pe Strada de Mijloc nr 74. Cursa costa aproximativ 4-5 lei.

Daca te-ai ratacit prin Brasov, suna-ne: 0268 416 305 !

Te asteptam la Pensiunea Valentini!
Pensiunea Valentini 4 stele
Descriere:
PENSIUNEA Valentini iti ofera cazare in Brasov, intr-o locatie eleganta si confortabila, fiind ideala pentru petrecerea unui sejur sau pentru intilniri de afaceri in Brasov sau in imprejurimi. Oferta de cazare la Pensiunea Valentini este accesibila. Poti alege intre cazarea intr-un apartament, sau una din camerele duble. NOU: Pensiunea Valentini din Brasov are locuri de parcare in curte.


Dotari si facilitati:
Pensiunea Valentini te va face sa te simti in sejurul tau in Brasov ca acasa, oferindu-ti cazare intr-un apartament sau in camere duble cu pat matrimonial! Apartamentul are 2 camere de 20 mp, baie proprie, dressing si bucatarie.Apartamentul Pensiunii Valentini poate gazdui in conditii foarte confortabile de la 1 la 4 persoane. - Bucataria este utilata cu plita aragaz, cuptor cu gaz, frigider, cuptor microunde, filtru de cafea, vesela, tacamuri. - Sufrageria are o suprafata de 20 mp, este dotata cu TV , canapea extensibila, masa si scaune si un semineu! - Baia situata pe acelasi hol cu dressingul va ofera apa calda in permanenta, apartamentul fiind dotat cu centrala termica proprie! - Dormitorul, cu suprafata de 20 mp, are un pat matrimonial si televizor.

Camerele duble au pat matrimonial, bucatarie proprie, baie proprie. Ele sunt dotate cu televizor. Camerele au centrala termica proprie. Camerele de 2 paturi ale Pensiunii Valentini pot gazdui in conditii foarte confortabile de la 1 la 2 persoane.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org