Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Valea Paradisului
      localitatea Maguri Racatau, judetul Cluj
      zona turistica
ApuseniPensiunea Valea Paradisului

Contact:
Persoane de contact: Claudia si Cosmin Margauan
Telefon mobil: 0740070078; 0747070783
Email: valeaparadisului@yahoo.com
Acces
Pensiunea Valea Paradisului se gaseste la 40 km de orasul Cluj-Napoca. Accesul la pensiune se face din localitatea Gilau (20 km de Cluj-Napoca) situata pe soseaua E60 ce leaga Cluj-Napoca de Oradea.
Adresa
Comuna Maguri-Racatau, nr 121H, judetul Cluj.
Pozitionare GPS:
Nord: 46.62.988
Est: 23.16.763
Pensiunea Valea Paradisului 3 stele
poze Pensiunea Valea Paradisului poze Pensiunea Valea Paradisului poze Pensiunea Valea Paradisului poze Pensiunea Valea Paradisului
poze Pensiunea Valea Paradisului poze Pensiunea Valea Paradisului poze Pensiunea Valea Paradisului poze Pensiunea Valea Paradisului
Descriere:
Pensiunea Valea Paradisului este situata pe Valea Somesului Rece din Muntii Apuseni, judetul Cluj. Accesul spre pensiune se face din localitatea Gilau pe drumul judetean care face legature dintre judetele Cluj si Alba, traversand Muntii Gilaului. Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai cu ape repezi si limpezi ce brazdeaza culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere. Localizarea pensiunii Valea Paradisului la o altitudine de peste 800 metri cu puternica ionizare negativa este un motiv in plus sa petreceti concediul sau cateva zile libere alaturi de noi. Pensiunea Valea Paradisului va ofera servicii de cazare si masa diversificate care sa satisfaca gusturile si exigentele dumneavoastra. La noi puteti alege dintr-o gama larga de mancaruri traditionale. De asemenea pensiunea ofera si alte facilitati cum ar fi: loc de joaca pentru copii, gratar amenajat in curtea pensiunii, teren amenajat pentru diverse sporturi,etc. Pe timp de iarna clientii au la dispozitie saniute, schiuri si alte mijloace de distractie. In zona inconjuratoare Pensiunii Valea Paradisului exista nenumarate atractii turistice pe care merita sa le vizitati: Valea Somesului Rece, Barajul Somesul Rece etc.


Dotari si facilitati:
Pensiunea Valea Paradisului va ofera servicii de cazare si masa diversificate care sa satisfaca gusturile si exigentele dumneavoastra. Pensiunea Valea Paradisului dispune de 8 camere cu doua paturi sau cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie. Pensiunea dispune de parcare pazita.

Pentru copii exista loc de joaca special amenajat. Punem la dispozitia turistilor o bucatarie complet utilata pentru prepararea mancarii. Pentru amatorii de barbecue exista un gratar amenajat in incinta pensiunii. Masa se serveste in incaperea special amenajata de la parterul pensiunii.

Daca conditiile meteo nu permit iesiri in aer liber, turistii au la dispozitie seturi de jocuri de sah, table si remy.

Pentru iubitorii sporturilor, acestia au la dispozitie un teren amenajat pentru jocuri de tenis de camp, volei, baschet si minifotbal. Organizam excursii cu sanii trase de cai pe colinele din zona pensiunii.

In cadrul pensiunii se gaseste un bazin cu pastravi

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org