Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Top Mountain
      localitatea Poiana Brasov, judetul Brasov
      zona turistica
BucegiPensiunea Top Mountain

Contact:
Adresa: Poiana Cristianului, Poiana Brasov
Tel Mobil: 0788 308 798
0788 979 262
Email: claudiu_eduard2001@yahoo.com
Website: www.topmountain.ro

Pensiunea Top Mountain 3 stele
Descriere:
Pe drumul serpuit ce leaga statiunea Poiana Brasov de orasul Rasnov, descoperim o minunata poienita strajuita de muntii impaduriti si nu prea inalti ai locului. Este Poiana Cristianului, o noua locatie a statiunii Poiana Brasov, o zona ca de basm, departe de zgomotul, de forfota si stresul citadin. Veti descoperi linistea locului, peisajul mioritic, padurea falnica de brad ce inconjoara oaza montana sunt reale si reprezinta ingredientele unui sejur reusit. Aici, in aceasta splendida poienita, este localizata pensiunea Top Mountain, la poalele muntelui, sub streasina padurii de brazi, pe malul unui parau cristalin, in vecinatatea pensiunilor Poiana Aviatorilor si Poiana Cristianului. Pensiunea Top Mountain este structurata pe 4 nivele (demisol, parter, etaj 1, etaj 2) si dispunde de o capacitate de cazare de 20 locuri in 9 camere matrimoniale si un apartament spatios. Camerele sunt spatioase, cu o cromatica vie si diversificata, ce confera o aura vesela, calda si relaxanta. Fiecare camera are un joc propriu de culori, pat dublu matrimonial, televizor, cablu TV, baie proprie, cu cabina de dus, uscator de par, balcon si hol propriu. Restaurantul este situat la parter cu o capacitate 40 de locuri, poate servi si pentru diverse ocazii (nunti, botezuri, zile de nastere sau onomastice etc.). Va puteti relaxa servind o bautura fina in barul pensiunii care este situat la demisol si are o capacitate de 40 de locuri sau in gradina mare, pe malul unui parau, la poalele muntelui impadurit si care dispune de foisor si gratar. Pensiunea dispune de 20 locuri de parcare, cate doua pentru fiecare camera. De la pensiunea Top Mountain se poate ajunge cu usurinta la obiectivele turistice din zona precum Cetatea Rasnov, Cheile Rasnoavei, Castelul Bran, Cheile Zarnestilor (in Parcul National Piatra Craiului), Brasovul istoric la poalele rezervatiei Muntele Tampa. Nu departe se afla partiile de schi ale statiunii Poiana Brasov, precum si celelalte mijloace si modalitati de agrement. Dorim sa fim alaturi de dvs. in momentele de liniste si relaxare. Pensiunea Top Mountain va fi gazda ideala. Va asteptam cu drag!


Dotari si facilitati:
Pensiunea Top Mountain este structurata pe 4 nivele (demisol, parter, etaj 1, etaj 2).

Camerele sunt dotate cu:
- o cromatica vie si diversificata, ce confera o aura vesela, calda si relaxanta, fiecare camera avand un joc propriu de culori;
- pat matrimonial;
- televizor;
- cablu TV;
- baie proprie cu cabina de dus, uscator de par;
- balcon si hol propriu.

Restaurantul are o capacitate 40 de locuri.

Barul pensiunii care este situat la demisol si are o capacitate de 40 de locuri.

Veti descoperi si o gradina mare, pe malul unui parau, la poalele muntelui impadurit si care dispune de foisor si gratar.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org