Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Sport
      localitatea Stefesti, judetul Prahova
      zona turistica
Slanic PrahovaPensiunea Sport

Contact:
Tel mobil: 0728030950
0722384839
Tel/Fax: (0244)243133
email: rezervari@pensiuneasport.ro
website: www.pensiuneasport.ro
Stefesti, jud. Prahova
Pensiunea Sport 4 stele
poze Pensiunea Sport poze Pensiunea Sport poze Pensiunea Sport poze Pensiunea Sport
poze Pensiunea Sport poze Pensiunea Sport poze Pensiunea Sport poze Pensiunea Sport
Descriere:
Situata la doar 12 km de Slanic Prahova si 40 km distanta de Ploiesti, Pensiunea Sport va asteapta sa va petreceti timpul liber intr-un cadru de vis, la cele mai inalte standarde.
Pensiunea Sport va asteapta pe intreg cuprinsul anului, dorindu-se a fi un loc special, in care sa se regaseasca atat turistii care vin sa se bucure de liniste, cat si cei care vor sa sarbatoreasca momente speciale, departe de agitatia marilor orase.
Statiunea Stefesti este asezata in partea central-nordica a judetului Prahova, ocupand o vale situate intr-o zona de dealuri foarte fragmentate de cursul principal de apa (Varbilau) dar mai ales de afluentii sai.


Dotari si facilitati:
Pensiunea Sport a fost finalizata in octombrie 2009. Astfel veti beneficia de toate conditiile necesare pentru confortul dumneavoastra. Pe langa mobilierul nou, cele 16 camere duble ale pensiunii sunt dotate cu baie proprie, plasma TV, minibar, aer conditionat, terasa sau balcon, telefon, Internet Wi-Fi, room-service, personal calificat pentru servire si menaj.

FACILITATI
Pensiunea Sport a fost creata special pentru oamenii pretentiosi, exigenti si cu bun gust. Astfel, pe langa luxul si confortul camerelor, va punem la dispozitie o gama larga de dotari si facilitati: restaurant propriu, parcare proprie cu iluminat nocturn, monitorizare video, curte interioara (5000 mp), loc de joaca pentru copii, gratar si loc picnic (foisor).
Asiguram transportcatre toate punctele turistice din zona (ex: Muntele de Sare Grota Miresei, Mina de Sare Unirea Salina Slanic, baile cu apa sarata si bazele de tratament etc.)

AGREMENT
Teren fotbal omologat (gazon natural), teren fotbal (gazon sintetic si nocturna), plimbari cu ATV-ul, plimbari cu trasura, teren tenis de picior, mese pingpong, trasee turistice, traseu alergari.

RESTAURANT
Constructie noua, cu o capacitate de 120 de locuri, creat de a satisface dorintele dumneavostra culinare cu calitate si bun gust. Maestrul bucatar va va rasfata cu peste 200 de feluri de mancare cu specific romanesc dar si cu preparate din bucataria internationala.
Organizam mese festive, nunti, botezuri, petreceri private, mese de protocol.

CANTONAMENT
Ideala pentru cantonamentul sportiv, pensiunea noastra ofera toate conditiile necesare pentru pregatirea sportivilor. Va punem la dispozitie o baza de antrenament proprie formata dintr-un teren fotbal omologat (gazon natural), teren fotbal (gazon sintetic si nocturna), teren tenis de picior, mese de ping-pong, traseu alergari. In plus confortul camerelor si aerul curat, vor ajuta cu siguranta sportivii sa atinga performanta maxima

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org