Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Sara din Crivaia
      localitatea Crivaia, judetul Caras Severin
      zona turistica
BanatPensiunea Sara din Crivaia

Contact:
Telefon mobil: 0741249533, 0745100444
Tel./Fax: +40256201050
E-mail rezervari: rezervari@pensiunea-sara.ro
Website: www.pensiunea-sara.ro
Pensiunea Sara din Crivaia 3 stele
poze Pensiunea Sara din Crivaia poze Pensiunea Sara din Crivaia poze Pensiunea Sara din Crivaia poze Pensiunea Sara din Crivaia
poze Pensiunea Sara din Crivaia poze Pensiunea Sara din Crivaia poze Pensiunea Sara din Crivaia poze Pensiunea Sara din Crivaia
Descriere:
Pensiunea se afla in Com Valiug, pe versantul drept al lacului de acumulare Gozna, in perimetrul de vile Crivaia, jud Caras Severin extinzandu-se pe 4 nivel : demisol, parter, etaj 1 si mansarda, cu o capacitate de 8 camere si 2 apartamente.
La construirea pensiunii Sara a fost folosit un avansat grad de finisaj, punandu-se un important accent pe detaliu, avandu-se in vedere in permanenta, confortul si relaxarea, atat de necesare oaspetilor nostrii.
Situata intr-o zona de munte, Pensiunea Sara***, va ofera confortul si relaxarea de care aveti nevoie, la adapost de zgomotul si agitatia orasului , intr-un ambient perfect pana la cel mai mic detaliu.
Calitatea serviciilor, fac ca Pensiunea Sara*** sa va poata garanta un sejur deosebit de placut , lipsit de griji si aglomeratie.
Camerele sunt amenajate intr-un stil modern punand la dispozitia dvs. un spatiu intim si relaxant. Toate camerele au grup sanitar propriu si sunt dotate cu TV-LCD si aer conditionat. In plus in incinta pensiunii beneficiati de internet wireless gratuit.
Restaurantul Pensiunii Sara***, elegant si primitor, este locul potrivit atat pentru a servi masa de zi cu zi intr-un ambient natural si intim, cat si pentru a organiza dineuri si cocktail-uri, evenimente speciale si petreceri de firma. Noi va garantam o reusita atat prin preparatele culinare cat si printr-un serviciu impecabil.
Cu o capacitate de 50 de locuri si preparate culinare atat din bucataria internationala cat si cea romaneasca, restaurantul Pensiunii Sara***, va ofera delectarea tuturor simturilor intr-o atmosfera primitoare .
Ca si facilitati, pensiunea mai dispune de 12 locuri de parcare, pentru pasionatii de off-road si dornicii de excursii, punem la dispozitie ATV-uri. Punem la dispozitie ATV-uri si pentru copii. Impreuna cu un ghid cunoscator al zonei, efectuam excursii si drumetii zilnice, pentru explorarea zonei.
Pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa ne pasiti pragul.


Dotari si facilitati:
Toate camerele au grup sanitar propriu si sunt dotate cu TV-LCD si aer conditionat. In plus in incinta pensiunii beneficiati de internet wireless gratuit

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org