Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Refugiul Osteana
      localitatea Vanatori, judetul Cluj
      zona turistica
ApuseniPensiunea Refugiul Osteana

Contact:

Website: www.infotogttttur.com.ro
Pensiunea Refugiul Osteana
poze Pensiunea Refugiul Osteana poze Pensiunea Refugiul Osteana poze Pensiunea Refugiul Osteana poze Pensiunea Refugiul Osteana
poze Pensiunea Refugiul Osteana
Descriere:
Refugiul Osteana este asezat in depresiunea colinara a Muntilor Vladeasa si Meses, la limita judetului Cluj si Salaj in localitatea Ciucea pe DJ 191, din satul Vanatori la o distanta de 5 km spre Nusfalau, in asa numitul loc Valea Ostenii

Dispune de o asezare geografica centrala, avand acces la 3 judete (Bihor, Cluj,Salaj ),distantele fata de munincipii fiind : Oradea 85 km ; Cluj-Napoca 80 km , Zalau-65 km. Caile de acces auto, care va aduc aici sunt practicabile indiferent de anotimp.

Pentru cei care ajung la Ciucea cu trenul,oferim transport gratuit de la gara spre asezare , indiferent de numarul de persoane.


Dotari si facilitati:
Dispunem de 4 casute din lemn masiv de brad (grinda), izolate si lambrisate pe interior in totalitate, inchise cu tamplarie din lemn cu geam termopan, asigurand un confort termic si fonic. Constructie P+M cu scara interioara inchisa.

Aceste casute au fost construite cu scopul utilizarii lor ca si casa de vacanta, asezate pe piloni din beton.

Fiecare dintre acestea dispune la parter de camera de zi, bucatarie si baie, iar la manasarda doua dormitoare cu iesire la balcon comun.

Apa calda menajera este asigurata in permanenta de catre instantul(GPL) individual al casutei.

Incalzirea interioara se face cu ajutorul sobei cu lemn (tip camin), situat in camera de zi. Apele uzate sunt canalizate in fosa septica ecologica. Energia electrica este asigura de 8 panouri Fotovoltaice care produc energie suficienta pentru uz moderat.

Dotari :

Bucataria fiecarei casute pune la dispozitia musafirilor ei vesela necesara atat gatitului in interior cat si exterior (grill,ceaun).

Camera de zi dispune de o masa cu numarul echivalent de locuri din dormitoare. Un divan, masa de cafea, TV cu DVD si jocuri distractive de masa(sah, table, remi, carti)

Prezentare casute:

Casuta nr. 1 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara si zona grill, lac, parau, izvor cu apa rece.

Capacitate : 4 persoane

Casuta nr. 2 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac.

Capacitate : 4 persoane

Casuta nr. 3 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac.

Capacitate : 4 persoane

Casuta nr. 4 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, 2 dormitoare cu pat matrimonial + pat single, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac cu ponton.

Capacitate : 6 persoane

Amenajarea dispune de o cladire separata in incinta Barlogul ursului , in care se pot organiza mese festive cu specific traditional zonal in stil rustic: (numai in mod organizat)

- sala mese 24 persoane;

- cuptor pentru paine, sarmale, fripturi. s.a.;

- minibar (bauturi locale);

- terasa in aer liber;

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org