Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Popescu
      localitatea Moldovita, judetul Suceava
      zona turistica
BucovinaPensiunea Popescu

Contact:
POPESCU ANA
TEL-004-0230-336395
004-0741-086488
tzoook@yahoo.com
Pensiunea Popescu 2 stele
poze Pensiunea Popescu poze Pensiunea Popescu poze Pensiunea Popescu poze Pensiunea Popescu
Descriere:
Pensiunea POPESCU 2** -din Moldovita-Suceava, va invita sa petreceti SARBATORILE,VACANTA,WEEK*ENDUL pe frumoasele meleaguri ale Bucovinei, unde locurile de basm si traditiile pastrate cu grija va vor face sa savurati clipe de neuitat in compania gazdelor.
Pensiunea e situata la 6 km de Manastirea-Moldovita,in apropierea celorlalte Manastiri Bucovinene-Voronet,Humor,Sucevita. In zona exista si alte atrectii turistice: plimbare cu Mocanita-Moldovita, plimbare cu sania trasa de cai, muzeul satului Moldovita, colectie de oua incondeiate, atelierele de ceramica de la Marginea si Radauti, muzeul Arta Lemnului de la Campulung-Moldovenesc , muzee etnografice la Radauti si Suceava, cetatea de scaun a Sucevei, posibilitati de drumetie, mountain-bike, etc.


Dotari si facilitati:
Locatia dispune de 3 camere cu cate 2 paturi duble, 2 camere cu cate 1 pat dublu, living mare capacitate 16 persoane, 2 bai -apa rece si calda non-stop. Camerele sunt mari, spatioase, dotate cu mobilier specific zonei.
Capacitate de cazare-16 locuri.
Facilitati: TV-color in camere, cablu TV, acces cu automobilul, parcare auto 10 locuri, centrala termica proprie, telefon, acoperire orange, connex,acces internet, gratar, curte mare, posibilitatea realizarii focurilor de tabara, acces la frigider, bucatarie, aragaz, masina de spalat, feon, posibilitate sanius pe dealurile din apropiere.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org