Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Paradis
      localitatea Curtea de Arges, judetul Arges
      zona turistica
Valea ArgesuluiPensiunea Paradis

Contact:
Pensiunea PARADIS, Curtea de Arges
Adresa postala: 117790 Com. Valea Danului nr. 432, Jud. Arges, ROMANIA
Coordonate GPS: N 45.18 E 24.65
Rezervari telefonice: 0744.409.928
Administrator pensiune: Neli Mihaila
Tarif cazare: camera 2 persoane = 80 lei/zi
E-mail: pensiunea_paradis.valea_danului@yahoo.com sau neli.mihaila@yahoo.com
Website: www.pensiunea-paradis.ro
Pensiunea Paradis 2 stele
poze Pensiunea Paradis poze Pensiunea Paradis poze Pensiunea Paradis poze Pensiunea Paradis
poze Pensiunea Paradis poze Pensiunea Paradis poze Pensiunea Paradis poze Pensiunea Paradis
Descriere:
Pensiunea PARADIS este amplasata in minunata zona turistica a Vaii Argesului (Transfagarasan - Lacul/Cascada Balea Lacul/Barajul Vidraru - Curtea de Arges) la numai 5 km de centrul orasului Curtea de Arges (iesirea dinspre Barajul Vidraru) in comuna Valea Danului nr. 432, pe strada bisericii. Drum asfaltat pana la biserica satului (monument istoric) apoi inca 200m la dreapta (drum pietruit). Odata ajunsi aici fara un efort deosebit, va veti regasi brusc in mirificul decor al baladei Miorita: Pe-un picior de plai, Pe-o gura de rai
Ascunsa intre brazi si foioase, inconjurata de o imensa livada ce-si etaleaza frumusetea si bogatia din martie-aprilie pana in octombrie-noiembrie, Pensiunea PARADIS va ofera servicii de cazare net superioare celor doua margarete afisate la intrare.
Mireasma fanului proaspat cosit si a multiplelor specii de flori omniprezente, combinata cu aerul puternic ozonat si linistea tulburata doar de ciripitul pasarelelor si cantecul greierilor, asigura conditiile optime pentru un real tratament antistress, atat de necesar celor satui de forfota vietii citadine, obositi de grijile si problemele specifice agitatului inceput de secol XXI.
Va asteptam sa ne treceti pragul pentru a trai o incredibila experienta de viata rupta de cotidian, fie ca e vorba de un weekend sau un concediu, de o aniversare sau un gratar cu prietenii. Sunteti oricand bineveniti !!!
Veti avea ocazia sa constatati ca numele Pensiunii PARADIS se transforma pe zi ce trece in renume, reflectare de netagaduit a unei realitati permanente pusa in slujba calatorului (ne)obosit...


Dotari si facilitati:
Pensiunea PARADIS va pune la dispozitie:
- 5 camere cu mobilier din lemn masiv, pat dublu matrimonial, sifonier, servanta, masuta, fotolii din piele, televizor (cablu), spatii ultrageneroase incalzite cu sobe din teracota foarte eficiente, cu lemne.
- baie proprie foarte eleganta, aferenta fiecarei camere, cu apa calda permanent (boiler electric), dus, chiuveta, wc, gresie, faianta.
- o sala de mese la parterul cladirii, cu bar (bauturi alcoolice si nonalcoolice), frigider, cafetiera, aragaz, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri (poate fi amenajata si ca sala de conferinte sau discoteca, la solicitarea grupurilor de turisti).
- foisor din lemn amplasat in curte, cu mese si banci rustice din lemn masiv, grill, rotisor, protap, bar cu apa curenta, chiuveta, lumina electrica, instalatie de sonorizare.
- curte de 4 ha cu livada de meri, peri, pruni, vita de vie, faneata, mese cu banci, leagane si balansoare, loc de joaca pentru copii, paradisul florilor randuite in ronduri, jardiniere si ghivece.
- parcare pentru 5-6 autoturisme, garaj pentru un autoturism.
- curtea si parcarea iluminate a giorno pe timpul noptii, drumul de acces iluminat cu pitici.
- bucatarie cu toate dotarile necesare pregatirii mesei de catre turisti.
- cuptor de mare capacitate pentru pregatirea painii, cozonacilor, sau altor preparate traditionale

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org