Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Panorama
      localitatea Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita
      zona turistica
Tinutul SecuiescPensiunea Panorama

Contact:
Telefon mobil: 0755123455
Telefon Fix: 0266 212345
WEB: www.pensiuneapanorama.ro
Adresa: Judetul Harghita ,Odorheiu Secuiesc, Str. Moricz Zsigmond Nr. 76
Pensiunea Panorama 4 stele
poze Pensiunea Panorama poze Pensiunea Panorama poze Pensiunea Panorama poze Pensiunea Panorama
poze Pensiunea Panorama poze Pensiunea Panorama poze Pensiunea Panorama poze Pensiunea Panorama
Descriere:
Pensiunea Panorama isi desfasoara activitatea pe Strada Moricz Zsigmond Nr.76, la 1000 de metrii de centrul orasului Odorheiu Secuiesc. Pensiunea este ideal pentru cei care doresc un loc de odihna cu o ambianta linistita, departe de zgomotul orasului, intr-o zona verde.
Pensiunea are 8 camere cu cate doua paturi si 4 paturi suplimentare, ceea ce inseamna, ca pensiunea ofera spatiu de dormit pentru 20 de persone.Una din camere este special amenajata, pentru persoane cu handicap, si totodata 2 camere sunt dotate cu jacuzzi. Marimea camerelor este de 18-20 m2, iar fiecare camera are baie proprie. Parcarea este asigurata in spatiu inchis si supravegheat. Daca doriti sa va odihniti, sau va aflati in orasul nostru pentru afaceri, vizitati-ne pensiunea care are camere bine amenajate, sala de conferinte, sauna, wireless internet, si personal bine pregatit.
Personalul de la receptie va sta la dispozitia Dvs. pentru eventualele cerinte. Totodata veti primi si informatii despre oras si imprejurimile acestuia, sau despre evenimente, desfasurari din orasul nostru in perioada respectiva. Pentru petrecerea timpului liber va putem recomanda teatrul, excursii, sport,divertismente, respective programe facultative.Dotari si facilitati:
Fiecare camera are baie proprie,parcare iluminata pe timpul noptii ,bar, loc pentru servit masa ,8 camere, o sala de conferinta,terasa,telefon,Tv Cablu, incalzire centralizata pe gaz, frigider,aragaz, cuptor cu microunde, sauna, masaj, minibar, internet WiFi wireless

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org