Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Oltour
      localitatea Caciulata, judetul Valcea
      zona turistica
Valea OltuluiPensiunea Oltour

Contact:
PENSIUNEA OLTOUR ** CACIULATA-CALIMANESTI-BUTARESCU DAN - ADMINISTRATOR: 0765750770; 0745945144; 0350806551.
Pensiunea Oltour 2 stele
poze Pensiunea Oltour poze Pensiunea Oltour poze Pensiunea Oltour poze Pensiunea Oltour
poze Pensiunea Oltour poze Pensiunea Oltour poze Pensiunea Oltour poze Pensiunea Oltour
Descriere:
PENSIUNEA OLTOUR CALIMANESTI-CACIULATA ESTE SITUATA LA IESIREA DIN CALIMANESTI SI INTRAREA IN CACIULATA FIIND PREVAZUTA CU TOATE DOTARILE NECESARE PRECUM SI PISCINA CU APA TERMALA FUNCTIONALA INTREGUL AN CARE ESTE SITUATA IN CURTEA ACESTEI PENSIUNI, DOTARILE ACESTEI PENSIUNI FIIND ENUMERATE IN CONTINUAREA DESCRIERII.
PENTRU EFECTUAREA DE REZERVARI VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA ING. BUTARESCU DAN - ADMINISTRATOR: O765750770 , O745945144 , O350806551.
CU RESPECT VA RUGAM CA REZERVARILE SA SE EFECTUEZE NUMAI TELEFONIC. VA MULTUMIM.
MENTIONAM CA PISCINA CU APA TERMALA ESTE CU CIRCUIT INCHIS AVAND ACCES NUMAI TURISTII CARE SUNT CAZATI, PENTRU PERIOADE MAI MARI DE CAZARE SAU PENTRU REZERVAREA INTEGRALA A PENSIUNII TARIFUL DE CAZARE SE POARE REDUCE, MAI MULTE DETALII VA OFERIM LA REZERVAREA TELEFONICA.
PENSIUNEA OLTOUR** - O765750770 , O745945144 , O350806551 - OFERTE DE TARIFE MICI DE CAZARE PENTRU PERIOADA EXTRASEZONULUI [15 SEPTEMBRIE - 15 MAI ].
PENSIUNEA OLTOUR ** - TARIFELE DE CAZARE SE POT REDUCE [ NUMAR MARE DE ZILE DE CAZARE,TABERE ELEVI,STUDENTI,CANTONAMENTE SPORTIVI,PENSIONARI,GRUPURI ORGANIZATE,CONFERINTE,ETC],CALIMANESTI-CACIULATA FIIND LOCATIA ACESTEI PENSIUNI. IN CEEA PRIVESTE DOTARILE ACESTEI PENSIUNI ENUMERAM:CAMERA CU 2 PATURI CU BAIE PROPRIE CU APA CALDA PERMANENTA SI TV,BUCATARIE,RESTAURANT,BAR,PARCARE SPATIOASA,PISCINA CU APA TERMALA,GRATAR,LOC DE JOACA PENTRU COPII. PENSIUNEA ARE TOATE DOTARILE,ESTE AMPLASATA PE MALUL RAULUI OLT, LA IESIREA DIN CALIMANESTI SI INTRAREA IN CACIULATA, IN MIJLOCUL UNEI ZONE IMPADURITE DE 5000 MP, SI SE PREZINTA CA O CONSTRUCTIE PE 3 NIVELE, DESERVITA DE O RECEPTIE SPATIOASA, RESTAURANT SI BAR. PENSIUNEA DISPUNE DE 13 CAMERE CU CATE 2 LOCURI, DOTATE CU TOATE UTILITATILE[CAMERA CU BAIE,TV],PENTRU CA SEDEREA LA NOI SA FIE CAT MAI PLACUTA.URMATOARELE FACILITATI SUNT INCLUSE IN CADRUL ACESTEI PENSIUNI: PISCINA CU APA TERMALA CALDA CU PROPRIETETATI CURATIVE SI BENEFICE, PARCARE AUTO- 20 LOCURI CU 2 CAI DE ACCES, INFORMATII TURISTICE, GRATAR ACOPERIT, ETC.
CU RESPECT VA MULTUMIM.


Dotari si facilitati:
PENSIUNEA OLTOUR ** CACIULATA-CALIMANESTI ESTE DOTATA CU TOATE UTILITATILE NECESARE:13 CAMERE DUBLE CU TOATE UTILITATILE, PARCARE SPATIOASA, TERASA,PISCINA CU APA TERMALA,BAR,TELEFON,TV CABLU,FRIGIDER,ARAGAZ,GRATAR ACOPERIT ETC.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org