Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Noroc si fericire
      localitatea Targu Mures, judetul Mures
      zona turistica
TransilvaniaPensiunea Noroc si fericire

Contact:
Bataga Luchian
telefon mobil: +40745764658
telefon fix/fax:+40265210013
Pensiunea Noroc si fericire 4 stele
poze Pensiunea Noroc si fericire poze Pensiunea Noroc si fericire poze Pensiunea Noroc si fericire poze Pensiunea Noroc si fericire
poze Pensiunea Noroc si fericire poze Pensiunea Noroc si fericire poze Pensiunea Noroc si fericire poze Pensiunea Noroc si fericire
Descriere:
Aflata pe Str. Mihai Eminescu Nr. 34, la doar 5 minute de centrul orasului, Pensiune Noroc si Fericire este o alegere potrivita pentru cei care doresc sa uite de stresul si agitatia orasului, si in acelasi timp sa regaseasca linistea caminului. Odata cazati la Pensiune Noroc si Fericire, traseele spre obiectivele turistice sunt usor de urmat deoarece atat Cetatea Medievala, cat si Teatrul National se afla in proxima vecinatate a pensiunii. Piata Trandafirilor se distinge prin arhitectura Palatului Culturii si a cladirii Palatului Administrativ, dar si prin parcul cu trandafiri din centrul orasului. Palatul Culturii, un punct important de atractie turistica, gazduieste Muzeul de Istorie, Muzeul de Arta, Sala Oglinzilor, Bibloteca Judeteana, Filarmonica Targu Mures. Pentru cei dornici sa viziteze lacasuri de cult in Targu Mures pot gasi Catedrala Ortodoxa (in Piata Trandafirilor), Biserica Reformata (in Cetatea Medievala), Biserica Romano-Catolica (in Piata Trandafirilor), Biserica de piatra si cea de lemn (in apropierea Cetatii) precum si Templul Israelit (in apropiere de Piata Trandafirilor). Pentru relaxare si sport puteti petrece o zi placuta in complexul de Agrement Weekend aflat la 10 minute (de mers cu masina). Bazinele de inot, terenurile de tenis, baschet sau minifotbal va provoaca la arderea caloriilor, iar pe terase va asteapta o oferta variata, de la mititei pina la cel mai pretentios meniu. La 10 minute de mers cu masina, puteti face o plimbare relaxanta la Platoul Cornesti, acesta fiind inconjurat de o vasta padure de stejar si carpen. Situat la cea mai inalta cota a orasului, Platoul deschide o larga panorama asupra orasului si vaii raului Mures, iar iubitorii de natura si drumetii pot urma aici numeroase mini - trasee. Pensiune Noroc si Fericire are o locatie excelenta, de aici avand acces rapid atat la zona culturalo-istorica a orasului Targu Mures cat si la zona comerciala. Pensiunea ofera atat turistilor cat si oamenilor de afaceri relaxare si confort.


Dotari si facilitati:
La pensiunea noastra in vederea petrecerii unui sejur puteti opta pentru una din urmatoarele facilitati de cazare:

3 apartamente cu o camera dormitor
1 camera salon
3 camere dormitor
Pensiunea dispune de bucatarie cu anexe pentru mic dejun si minuturi. Pensiunea va intampina cu un salon de receptie deosebit. Fiecare apartament si camera dispun de garaj propriu, cu parcare securizata gratuita 24 de ore din 24. Accesul se realizeaza prin poarta dotata cu telecomanda (din masina).

Fiecare camera dormitor este dotata cu: incalzire centrala, aer conditionat, baie proprie cu jacuzzi si toate dotarile ( parchet, TV prin cablu, Internet (retea cablata si wireless) gratuit, telefon, tablouri). Holurile, scarile si baile sunt placate cu marmura de Ruschita.

Camera dormitor de 28 mp este dotata cu pat matrimonial (2 pers., 2m x 1.8 m tip Luis Philipe din cires masiv), 2 noptiere, dulap cires masiv, fotolii, canapea extensibila (pt 2 pers.), masuta cafea, comoda cu 6 sertare, TV, frigider, covoare, perdele, tablouri, perini si pilote din puf de gasca sau ecologice. Camera salon (21 mp): 1 birou din cires masiv cu canapea din piele naturala, un dulap din cires masiv, canapea extensibila (pt. 2 persoane), un fotoliu, frigider, covoare, perdele, etc.

Pensiunea va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii premium:

servicii de agrement si informare turistica
ghid turistic autorizat si servicii secretariat
inchirieri masini
insotitor cultural si instructor sportiv
sistem de plata electronic, seif pt. valori
sala de reuniuni/sedinte pt 12 persoane
tratament VIP tip Noroc si fericire!
terasa deschisa tip foisor

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org