Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Muntele Rece
      localitatea Predelut, judetul Brasov
      zona turistica
Bran MoeciuPensiunea Muntele Rece

Contact:
Director - Dorina Rachileanu
0721.228.715.

Administrator - Liliana Ursu
0724.397.509.

mail: office@muntelerece.ro
Pensiunea Muntele Rece 4 stele
Descriere:
Pensiunea Muntele Rece este amplasata in satul Predelut nr. 9, comuna Bran, judetul Brasov. De la intersectia cu castelul Bran, daca veniti dinspre Brasov, se face la dreapta spre sat Predeluț si se merge circa 900 de metri pana la biserica ortodoxă unde faceti din nou la dreapta iar pensiunea se află imediat dupa curtea bisericii. Pitorescul locurilor, incarcatura istorica si ospitalitatea localnicilor au facut din zona Bran locul ideal atit pentru o vacanta in familie cit si pentru a vă cunoaste mai bine colegii de lucru prin teambuilding-urile pe care le puteți organiza aici cu firma in care lucrați. Cai de acces: - soseaua DN73 Brasov - Bran, aproximativ 25 km; - drumul Campulung - Rucar - Moeciu - Bran - Brasov (transmontan); - soseaua DN Sibiu - Fagaras - Zarnesti – Bran;


Dotari si facilitati:
Pensiunea este dotata cu parcare amenajata, centrala proprie, cablu TV, internet, bar, crama, terasă de vară, sala de conferinte (cu o capacitate de 30 de persoane și complet dotată tehnic cu aparatura necesară).
Muntele Rece va asigura toate cele trei mese zilnice (mic dejun, prinz, cina), acestea putand fi incluse in pretul pensiunii sau achitate separat. Bautura este de asemenea asigurata de pensiune.
Este interzis accesul cu mincare si bautura in pensiune, pentru a fi gatita sau depozitata. Masa se va servi doar de catre personalul autorizat, accesul la bucatarie al clientilor fiind restrictionat, fiind permis numai familiilor cu copii mici cărora li se permite accesul la aragaz și frigider.


RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org