Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Meteor
      localitatea Curtea de Arges, judetul Arges
      zona turistica
Valea ArgesuluiPensiunea Meteor

Contact:
0744314450
0248-723804
Pensiunea Meteor 3 stele
Descriere:
Este situata in Municipiul Curtea de Arges la 100 metri de drumul national DN 7 C Transfagarasan. Pensiunea dispune de 17 camere duble si 3 apartamente toate cu grupuri sanitare proprii,balocane,restaurant( 50 de locuri) si club discoteca (120 de locuri). Pensiunea dispune de parcare proprie de 20 de locuri. Toate camerele sunt proaspat renovate si sunt doatate cu mobilier nou si televizoare. Clubul de discoteca este dotat cu mese si canapele de piele noi,instalatii de sonorizare si lumina pentru a crea in ambient cat mai placut. Zona este linistita si va ofera o atmosfera placuta! Va asteptam cu drag pe la noi!


Dotari si facilitati:
Pensiunea dispune de 17 camere duble si 3 apartamente toate cu grupuri sanitare proprii,balocane,restaurant( 50 de locuri) si club discoteca (120 de locuri).

Pensiunea dispune de parcare proprie de 20 de locuri.Toate camerele sunt proaspat renovate si sunt doatate cu mobilier nou si televizoare.

Clubul de discoteca este dotat cu mese si canapele de piele noi,instalatii de sonorizare si lumina pentru a crea in ambient cat mai placut.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org