Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea La Plopii Fara Sot
      localitatea Baile Herculane, judetul Caras Severin
      zona turistica
BanatPensiunea La Plopii Fara Sot

Contact:
Mona Martinescu tel 0767831635
Florin Martinescu tel 0722210778
Pensiunea La Plopii Fara Sot 3 stele
poze Pensiunea La Plopii Fara Sot poze Pensiunea La Plopii Fara Sot poze Pensiunea La Plopii Fara Sot poze Pensiunea La Plopii Fara Sot
poze Pensiunea La Plopii Fara Sot poze Pensiunea La Plopii Fara Sot poze Pensiunea La Plopii Fara Sot poze Pensiunea La Plopii Fara Sot
Descriere:
Pensiunea ” Plopii fara sot” , a fost construita in anul 2009, la confluenta riurilor Cerna cu Belareca la poalele muntilor, camerele luminoase au vedere spre munte. Accesul la pensiune este chiar la intrarea in statiunea Baile- Herculane, unde se afla amplasata si o terasa in aer liber, suspendata peste raul Belareca de aproximativ 400 locuri, care sta la dispozitia dumneavoastra seara de seara cu muzica live, spectacole de tot felul, surprize, zona de festivitati unde se pot organiza zile onomastice, botezuri, nunti in aer liber!!!


Dotari si facilitati:
Toate camerele au baie proprie, cu vana sau dus, geamuri tip Velux. Puteti alege o camera dubla, cu pat matrimonial, sau un apartament, cu sau fara balcon.
Puteti lua masa in restaurantul nostru cu 60 de locuri. Pe terasa de pe malul Belarecai puteti servi gratare, mici si bere in foisorul pregatit pentru 400 de persoane. Bucatarul George este specializat in preparate sarbesti la gratar.
Parcarea spatioasa asigura spatiu pentru minim 60 de masini.
Pretul unei camere duble este de 100 RON, iar pentru apartament pretul este de 200 RON ambele cu micul dejun (bufet suedez) inclus.
Fie ca drumul dumneavoastra duce catre Timisoara sau catre Bucuresti... opriti-va o clipa in Baile Herculane, pentru o clipa de odihna si o masa cu specific traditional, din banatul sarbesc!

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org