Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Ioana din Ruginesti
      localitatea Ruginesti, judetul Neamt
      zona turistica
Ceahlau BicazPensiunea Ioana din Ruginesti

Contact:
Comuna Hangu, sat Ruginesti, nr 176
Pensiunea Ioana din Ruginesti 3 stele
poze Pensiunea Ioana din Ruginesti poze Pensiunea Ioana din Ruginesti poze Pensiunea Ioana din Ruginesti poze Pensiunea Ioana din Ruginesti
poze Pensiunea Ioana din Ruginesti poze Pensiunea Ioana din Ruginesti poze Pensiunea Ioana din Ruginesti poze Pensiunea Ioana din Ruginesti
Descriere:
Pensiunea Ioana este amplasata la o margine de padure, intr-un cadru natural, in care se intalesc masivul Ceahlau cu lacul Izvorul Muntelui. Este o constructie in care bunul gust se regaseste in stilurile rustic si modern, frumos imbinate.

Atmosfera calda si relaxanta este oferita de privelistea minunata, de aerul curat si de ospitalitatea personalului calificat care sta la dispozitia dumneavoastra pentru ca sejurul sa fie unul de neuitat. Pensiunea Ioana este locul unde poti evada din aglomeratia si aerul poluat din oras, locul in care te poti distra si te poti relaxa cu prietenii, intr-un cadru intim, curat, primitor in care cu siguranta iti doresti sa te reintorci.


Dotari si facilitati:
Pensiunea dispune de 6 camere si 3 bai, fiecare camera avand televizor, internet wireless si balcon. Totodata dispune de o terasa, de curte interioara, loc amenajat pentru gratar, loc de joaca pentru copii, scranciob de lemn si parcare.

De asemenea va puteti bucura de o vacanta frumoasa si in cele 6 cabanute din curte!

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org