Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Ioana din Nicolae Balcescu
      localitatea Nicolae Balcescu, judetul Valcea
      zona turistica
Dealul Negru sau Valea TopologuluiPensiunea Ioana din Nicolae Balcescu

Contact:
Pentru mai multe informaţii, intrebari si rezervari, va stam la dispozitie cu urmatoarele date de contact:

Tel.fix: (+4) 0250-761.020
Tel.mob.1:(+4) 0722.225.496
Tel.mob.2:(+4) 0723.532.385
E-mail-1:contact @ pensiunea-ioana.ro
E-mail-2:tata_tigers @ yahoo.com
Pensiunea Ioana din Nicolae Balcescu 3 stele
Descriere:
Pensiunea IOANA Este locul ideal unde te poti relaxa in mijlocul naturii, bucurandu-te de linistea muntelui, departe de zbuciumul oraselor, savurand mancarea si bautura tipic olteneasca, intr-o zona pitoreasca si linistita, cu un peisaj care iti taie rasuflarea de la primul contact cu zona. Este situată pe Valea Topologului, īntr-un splendid peisaj al dealurilor subcarpatice meridionale, la aproximativ 35 de kilometri de Piteşti si 20 de kilometri de Ramnicu Valcea, pe langa celebrul Dealu Negru, īn comuna Nicolae Balcescu, sat ROTĂRĂŞTI, judetul Vālcea, In orice anotimp al anului, pe langa preparatele culinare din bucataria romaneasca traditionala, pensiunea se mai lauda cu: renumita ţuică de Piteşti, vinul de frăgută, branzeturile traditionale casei, plimbările cu bicicleta, cu căruţa sau renumita sanie cu zugalai (īn sezonul de iarnă) si nu in ultimul rand, plimbarile prietenoase in aer liber cu vizitarea Muzeul Memorial Nicolae Balcescu din raza pensiunii si de ce nu, practicarea de excursii īn staţiunile balneoclimaterice din judeţul Vālcea. Casa este construită īn stil neomontan, cu parter, etaj şi mansarda, oferind cazare īn camere cu două locuri (paturi matrimoniale sau simple) ce au ca dotari: baie proprie, Tv-Cablu, īncalzire prin centrală termică, Internet wireless, ...totul spre a-ti asigura confortul, discretia si accesul la tehnologia moderna imbinata cu agrementul agro-turistic. Oferta de cazare disponibila in acest sezon include si Micul dejun. Concomitent, putem presta la cererea dvs. si servicii all inclusive respectiv de pensiune completa. Toate acestea, sunt numai cāteva motive pentru care ne-ar face placere să ne călcaţi pragul. De restul o sa va convingeti si singuri la fata locului !


Dotari si facilitati:
Pensiunea IOANA este construită īntr-un stil neomontan, cu parter, etaj şi mansarda, oferind cazare īn camere cu două locuri (paturi matrimoniale sau simple) ce au ca dotari: baie proprie, Tv-Cablu, īncalzire prin centrală termică, Internet wireless. Camerele sunt mobilate modern si ofera maximum de confort pentru odihna si relaxarea dumneavoastra.

Asadar, vila in prezent are 3 camere duble cu bai proprii,1 apartament, 1 dormitor matrimonial cu baie dotata cu jacuzzi, 1 sala-restaurant de 70 mp, si este cotata la 3 stele.

Printre alte dotări ale pensiunii putem enumera: o sala de conferinte cu 18 locuri; full-internet-wireless; sistem complet home-cinema cu CD/DVD + 1 LCD diagonala 1oo cm; bucătărie moderna, echipata cu tot ce ii trebuie; o sala de fitness nefinalizata inca; beci traditional romanesc; in curtea interioara veti intalni un paşalāc, un gratar ce abia asteapta sa fie incins, leagan si loc de joaca pt. copii, masă de ping-pong, gradină si spatiu alocat parcarii.

In orice anotimp al anului, pe langa preparatele culinare din bucataria romaneasca traditionala, pensiunea se mai lauda cu: renumita ţuică de Piteşti, vinul de frăgută, branzeturile traditionale casei, plimbările cu bicicleta, cu căruţa sau renumita sanie cu zugalai (īn sezonul de iarnă) si nu in ultimul rand, plimbarile prietenoase in aer liber cu vizitarea Muzeul Memorial Nicolae Balcescu din raza pensiunii si de ce nu, practicarea de excursii īn staţiunile balneoclimaterice din raza judeţului Vālcea.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org