Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Hanul Oierului din Simon
      localitatea Simon, judetul Brasov
      zona turistica
Bran MoeciuPensiunea Hanul Oierului  din Simon

Contact:
Pensiunea Hanul Oierului 4 margarete
Iancu Gontea nr 378 , Simon ,Romania
Telefon: 0742.22.06.43
E-mail: manager.parteneri@jinfotours.ro
Pensiunea Hanul Oierului din Simon 4 stele
Descriere:
Pensiunea Hanul Oierului Atmosfera ciobanilor de altă dată Într-o zonă cu un peisaj sublim, plină de tradiții și obiceiuri tradiționale autentic păstrate, la numai 5 km de Castelul Bran și Muzeul Satului din Bran, este situată pensiunea Hanul Oierului. Pensiunea agroturistică de patru margarete este singura pensiune din zonă construită respectând tradițiile arhitecturale brănene fiind inspirată din viața tradițională a oierilor.


Dotari si facilitati:
Pentru cazarea turiștilor pensiunea dispune de 14 camere duble decorate in stil ambiental tradițional (bârne de lemn), fiecare dotată cu: TV si cablu, încălzire, grup sanitar cu duș.
Restaurantul pensiunii Hanul Oierului are o capacitate de 40 de locuri și un specific tradițional ce respectă datinile culinare locale, oferind o bogăție de bucate tradiționale brănene. Amenajat în nota distincției și a bunului gust evidențiată prin masa și lăvița de lemn cu elemente de răchită răsucită ce sunt dovezi ale meșteșugurilor locale.
În zilele toride sau în serile calde de vară vă puteți destinde pe terasa Pensiunii Hanul Oierului într-o ambianță intimă dar revigorantă și răcoritoare.
Barul Pensiunii Hanul Oierului pune la dispoziția clienților felurite sortimente de băuturi alcoolice și răcoritoare. Vinurile find alese din podgorii naționale încadrează perfect preparatele culinare cu specific național oferit de bucătăria Pensiunii Hanul Oierului. Barul restaurantului nostru vă așteaptă vara cu o bere rece sau un vin cald și o țuică fiartă în sezonul rece.
Chiar dacă Hanul Oierului este o pensiune agroturistică, vă puteți bucura în plus și de facilități moderne precum saună, jacuzzi și sală de fitness.
În salonul de zi puteți savura băutura preferată, vedea un film bun, asculta muzică sau juca biliard și ping pong. Aici puteți redescoperi plăceri pe care le-ați uitat, precum drumeții, pescuit pe malul pârâielor, plimbări cu sania, focuri de tabară.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org