Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Gura Raiului
      localitatea Julita, judetul Arad
      zona turistica
Valea MuresuluiPensiunea Gura Raiului

Contact:
Telefon:0722 698 720
e-mail: gabor_ioan46@yahoo.com
website: www.guraraiului.com
Adresa: Julita 229, judetul Arad
Pensiunea Gura Raiului 2 stele
poze Pensiunea Gura Raiului poze Pensiunea Gura Raiului poze Pensiunea Gura Raiului poze Pensiunea Gura Raiului
poze Pensiunea Gura Raiului poze Pensiunea Gura Raiului poze Pensiunea Gura Raiului poze Pensiunea Gura Raiului
Descriere:
Pensiunea Gura Raiului este situata in localitatea Julita, in partea estica a judetului Arad, la jumatatea distantei dintre orasele Arad si Deva. Bucurandu-se de o locatie mirifica, o vale impadurita strabatuta de apele unui mic parau, pensiunea ofera indragostitilor de natura, un cadru perfect pentru recreere, departe de aglomeratia urbana. In acest loc binecuvantat de Dumnezeu va puteti petrece cateva zile de neuitat impreuna cu prietenii, familia sau doar cu persoana iubita.


Dotari si facilitati:
Pensiunea Gura Raiului va poate gazdui la camere confort doua sau trei margarete, la un pret atractiv, intr-o liniste si siguranta deosebite. Toate camerele au baie individuala cu dus si sunt dotate cu televizor si instalatie de satelit. Daca ajungeti la noi cu automobilul personal, parcarea este asigurata chiar in fata camerei in care sunteti cazati.

Pe langa camerele confortabile si curate, din casutele ce inconjoara domeniul, exista un restaurant cu salon si gradina, in care fosnesc doar fantanile arteziene. In aceasta atmosfera relaxanta, este o veritabila placere sa servesti o masa ieftina si gustoasa.

Fata-n fata cu terenul de tenis, se afla o piscina cocheta si o plaja cu nisip foarte fin., un loc ideal pentru petrecerea zilelor calduroase de vara. Atat terenul de tenis, cat si piscina por fi folosite de clientii pensiunii Gura Raiului absolut gratuit.

Dincolo de parau, trecand peste un mic pod, se gaseste un camping cu cabane la fel de frumoase. In paraul care strabate complexul se poate pescui, iar in padurile si pe dealurile din apropiere se pot organiza drumetii si partide de vanatoare

Tot pe malul celalalt al paraului Julita, chiar sub poala padurii, se afla un apartament nuptial, intr-o vila cocheta, special rezervata pentru tinerii casatoriti, aflati in luna de miere. In mijlocul ierburilor fosnitoare si al arborilor inverziti, absolut toate constructiile sunt albe si stralucesc.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org