Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Green eden
      localitatea Busteni, judetul Prahova
      zona turistica
Valea Prahovei
Contact:
Mobil: 0723.539.221
Email: receptie@greeneden.ro
Http:// www.greeneden.ro
Pensiunea Green eden 3 stele
Descriere:
Aceasta locatie a luat nastere din dorinta noastra de a aduce celor care calatoresc pe Valea Prahovei un loc diferit. Un loc in care va putei odihni linistiti dupa o zi de ski in cel mai placut cadru pe care il puteti gasi in statiunea Busteni. Aici aveti ocazia sa descoperiti atmosfera deosebita creata in cafenea si sa savurati cea mai buna cafea italiana. In fiecare dimineata va este oferit din partea casei micul dejun, servit in stil de ufet suedez. Pentru clentii corporate punem la dispozitie sala de conferite cu o capacitate de 25 de locuri.


Dotari si facilitati:
La intrarea in Green Eden veti fi intampinati de cafeneaua noastra, pe care cu siguranta o veti indragi imediat. Atmosfera calda si amenajarea eleganta nu va vor putea lasa indiferenti.

Aici aveti ocazia sa savurati o cafea adevarata, sa vizionati cele mai placute programe tv sau sa navigati pe internetul wireless gratuit pe care il aveti la dispozitie.

O locatie perfecta pentru a va petrece ziua de relaxare.

Camere

Va oferim 34 de locuri de cazare in camere mobilate si finisate in asa fel incat sa satisfaca chiar si pe cei mai pretentiosi.

Fiecare camera este doatata cu baie, televizor, antena prin cablu, terasa.

In fiecare camera sau apartament veti regasi atmosfera eleganta si calda care se inalneste in cele mai stilate hoteluri.

Datorita locatiei in care se afla Green Eden, in camere va veti putea bucura de o liniste deplina si o atmosfera propice pentru odihna si relaxare, iar privelistea de pe balcoane va ofera o viziune completa asupra panoramei orasului si a imprejurimilor.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org