Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Dolina
      localitatea Damis, judetul Bihor
      zona turistica
ApuseniPensiunea Dolina

Contact:
PENSIUNEA AGROTURISTICA DOLINA

Loc. Damis, nr 211, comuna Bratca, judetul Bihor.

Informatii si rezervari:

TEL.: 0744876365


E-MAIL: pensiuneadolina@yahoo.com

www.pensiuneadolina.ro
Pensiunea Dolina 1 stele
poze Pensiunea Dolina poze Pensiunea Dolina poze Pensiunea Dolina poze Pensiunea Dolina
poze Pensiunea Dolina poze Pensiunea Dolina poze Pensiunea Dolina poze Pensiunea Dolina
Descriere:
Situata intr-o asezare rurala pitoreasca din Muntii Padurea Craiului, Pensiunea Dolina este locul ideal pentru cei ce doresc sa-si petreaca concediul sau weekend-ul alaturi de familie si prieteni, într-un cadru relaxant, departe de forfota citadina.
Satul Damis apartine comunei Bratca, judetul Bihor si dispunde de un intreg “arsenal” de resuse naturale. Din vatra satului, oriunde iti indrepti privirea, poti admira paduri seculare si dealuri inalte, fanete si poieni pline de flori multicolore, doline si avene.

Pensiunea Dolina, denumita astfel dupa interesantele forme de relief exocarstic specifice zonei, are o arhitectura deosebita, fiind construita din busteni de brad (lemn rotund) si din piatra.
Datorita structurii si modului de imbinare a busteanului rotund, piesa cu piesa ca intr-un joc lego, cat si datorita elementelor decorative, pensiunea Dolina este unica in zona.

Avand posibilitatea de a inchiria pensiunea doar pentru dumneavoastra, la preturi atractive, veti avea garantia intimitatii totale si a destinderii de care aveti nevoie.

Pensiunea agroturistica Dolina este amplasata in localitatea Damis nr. 211, comuna Bratca, judetul Bihor, in partea de nord-vest a Romaniei.

Accesul in Damis este facil si se realizeaza astfel:

- dinspre Oradea – 55 km pe soseaua nationala E-60 – pana la Borod; de la Borod se ramifica drumul judetean 764D spre Bratca. Distanta dintre Borod si Bratca este de 10 km, iar din localitatea Bratca mai sunt 10 km pana in Damis.

- dinspre Cluj – 94 km pe soseaua nationala E-60 – pana la Borod; de la Borod se ramifica drumul judetean 764D spre Bratca. Distanta dintre Borod si Bratca este de 10 km, iar din localitatea Bratca mai sunt 10 km pana in Damis.

Dotari si facilitati:
Pensiunea Dolina va pune la dispozitie in cele 2 corpuri ale sale un numar de 7 camere – 3 camere cu pat matrimonial si 4 camere duble, avand o capacitate de cazare de 16 persoane.

Corpul I – este o constructie noua, cu o arhitectura deosebita, imbinand armonios lemnul rotund cu piatra.
Cladirea este structurata astfel: - la parter se afla bucataria, echipata cu tot ceea ce este necesar pentru un sejur confortabil. Tot la parter se afla si sala de mese, amenajata in stil rustic, decorata cu obiecte traditionale romanesti , cu mese si bancute din lemn. Sala de mese are o capacitate de 16 locuri.
- la etaj se afla 4 camere (3 camere duble si o camera matrimoniala) si 2 bai cu cada.


Corpul II – este o casuta batraneasca, rustica si cocheta in acelasi timp. Mobilierul este de lemn pictat. Folosirea armonioasa a culorilor si elementele decorative dau un farmec deosebit acestei casute. Aici se gasesc 3 camere (doua camere matrimoniale si o camera dubla) si o baie echipata cu cabina de dus.


Clientii pensiunii au in permanenta la dispozitia lor bucataria complet utilata : frigider, aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela, tacamuri etc.

Se poate asigura masa la cererea clientilor.

Un foisor care te imbie sa te bucuri de razele soarelui si de aerul curat completeaza spatiul de recreere.

Facilitati cazare: parcare, curte interioara, acces la bucatarie, sala de mese, foisor, ceaun, gratar, livada.


RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org