Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Dayana
      localitatea Targu Jiu, judetul Gorj
      zona turistica
OlteniaPensiunea Dayana

Contact:
Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, Nr.114
Târgu Jiu – Judeţul Gorj – România

sau la numerele de telefon:

0353.415.850
0353.415.851
www.pensiuneadayana.ro


Pensiunea Dayana 3 stele
Descriere:
Fie că sunteţi în trecere prin Târgu Jiu, în călătorie de afaceri sau în excursie la monumentele lui Brâncuşi, la noi găsiţi ambianţa ideală ca să vă simțiți ca acasă. Camerele decorate cu gust, barul unde vă puteți relaxa după o zi grea sau restaurantul unde vă așteaptă bucate pe pofta inimii sunt numai câteva dintre motivele pentru care vă așteptăm la noi. Pensiunea nostră e locul potrivit dacă vă doriți un popas relaxant în Târgu Jiu, dacă vreți să beți o cafea cu prietenii sau să petreceți evenimentele deosebite din viața dumneavoastră.


Dotari si facilitati:
Situată pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, la numărul 114, Pensiunea Dayana oferă turiştilor condiţii deosebite, la standarde europene, în 12 camere duble, dotate cu baie proprie și televizor cu televiziune prin satelit.

•Cum fiecare dintre clienții noștri e unic, fiecare dintre camerele puse la dispoziția oaspeților noștri e decorată altfel, iar bunul gust cu care ne-am strădiut să vă facem șederea mai plăcută o să vă facă să reveniți cu plăcere.

•Prețurile oneste sunt un alt motiv să mai treceți pe la noi: doar 100 RON / noapte pentru o cameră dublă !


•Pentru relaxarea dumneavostră vă punem la dispoziție o piscină modernă, unde vă puteți răcori după oboseala drumului. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru mașină, pentru că dispunem de o parcare iluminată încăpătoare.

•Barul Pensiunii Dayana e locul potrivit să petreceți o după-amiază în compania prietenilor, mai ales că, pe lângă o selecție rafinată de băuturi, vă punem la dispozție table, șah și rummy.

•Suntem alături de dumneavostră la evenimentele deosebite, pentru care vă punem la dispoziție restaurantul nostru cu 50 de locuri. Atmosfera intimă, preparatele rafinate și ambianța selectă vă garantează reușita unor petreceri de neuitat.


RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org