Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Csango
      localitatea Lunca de Jos, judetul Harghita
      zona turistica
Valea GhimesuluiPensiunea Csango

Contact:
Pensiunea Csángó

537145 Lunca de Jos, Valea Rece nr. 1015A
Jud. Harghita

GPS: 46.60039 N / 25.97685 E

Telefon recepţie: 0266-339 744
Mobil:0731-036 066, 0726-766 427
Pensiunea Csango 3 stele
Descriere:
Decor natural de poveste, păduri sălbatice, păşuni întinse, văi adânci, pâraie învolburate, tradiţii vii şi cultură originală, istorie bogată, oameni blajini şi ospitalieri, atmosferă relaxantă, deconectată de la agitaţia cotidiană. Într-un cuvânt: Ghimeş.

În acest mediu magic găsiţi Pensiunea Csángó (română: Ceangău) şi Restaurantul Fatányéros (română: Platou de lemn). Suntem un complex de cazare, turism şi agrement montan modern, cu bucătărie tradiţională. Ceea ce vă oferim noi este mai mult decât vacanţă: este o experienţă unică. Mai mult decât natură: magie. Nu numai odihnă: răsfăţ!

Complexul nostru se află în Munţii Ciucului, judeţul Harghita, la 40 km nord-est de Miercurea Ciuc, în satul Valea Rece, comuna Lunca de Jos, pe drumul judeţean 127A, coodronate GPS 46.60039 N/25.97685 E. Accesul auto este posibil pe toată perioada anului, drumul este asfaltat. Cea mai apropiată staţie CFR se află la o distanţă de 3,5 km în Lunca de Jos


Dotari si facilitati:
Capacitatea de cazare este de 75 de persoane, în două pensiuni şi două căsuţe, iar restaurantul rustic cu 220 de locuri vă stă la dispoziţie cu un meniu tradiţional, bogat şi sănătos. Restaurantul este întregit de o terasă în aer liber pentru 60 de persoane, locul ideal pentru petrecerea unei seri liniştite după o zi plină de aventuri, unde puteţi asculta muzică populară tradiţională live. Sala de conferinţe, de 50 de persoane, vă oferă posibilitatea de a desfăşura activităţi variate, precum organizarea de cursuri, team building-uri, weekend-uri de lucru, sesiuni şi pregătiri profesionale.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org