Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Cristian din Murighiol
      localitatea Murighiol, judetul Tulcea
      zona turistica
Delta DunariiPensiunea Cristian din Murighiol

Contact:
CONDRAT CRISTIAN
0754218234
WWW.CAZAREMURIGHIOLDELTA.RO
Pensiunea Cristian din Murighiol 2 stele
poze Pensiunea Cristian din Murighiol poze Pensiunea Cristian din Murighiol poze Pensiunea Cristian din Murighiol poze Pensiunea Cristian din Murighiol
Descriere:
Bun venit pe pagina pensiunii noastre! Pensiunea Cristian va ofera conditii de cazare imbinand traditionalul cu modernu astfel renovate recent in culori traditionale respectiv alb si albastru si schimbat mobilierul din camere. Pensiunea are 11 camere toate dotate cu grup sanitar propriu, tv, frigider si aparate de tantari. Va puteti petrece timpul pe una dintre cele doua terase, una situata in apropierea salii de mese dotata cu bucatarie si gratar iar cealalta compusa din parter si etaj situata pe malul lacului oferind posibilitatea de a admira privelistea de sus! Amatori de pescuit pot face acest lucru de pe pontonul nostru situat chiar deasupra apei facand in acelasi timp si gratar servindu-l chiar linga undita! Amplasata pe malul lacului Murighiol va oferim posibilitatea de a admira locuri minunate. Aici ve-ti gasi liniste, relaxare, dar si posiblitatea de a porni spre o calatorie pe un tarm de basm, pentru descoperirea minunatiilor din jur. Printre activitatile recreative pe care le oferim clientilor nostri, se pot enumera: - excursii cu barcile cu motor pe traseele turistice la cerere, personalizate - partide de pescuit sportiv la diferite specii de peste - stagii de iniiere pescuitul sportiv, pentru cei mai putin instruiti in acest domeniu - expediii ornitologice - concursuri de pescuit sportiv la rapitor - organizarea de picnicuri in natura cu celebrul bors de peste. - seri rustice in jurul focului de tabara, pentru grupuri organizate Personalul pensiunii poate da informatii despre: trasee, locuri de pescuit, momeli, perioade optime pentru pescuitul diverselor specii de pesti. Obiective turistice: - saraturile Murighiol; - rezervatia naturala Lac Uzlina; - Padurea Letea; - Padurea chiparos Uzlina; - Insula Popina - Lacul Razem; - Padurea de stejar Caraorman; - Lacul Rosu si Puiu - inima Deltei; - Golful Holbina; - Lacul Erenciuc.


Dotari si facilitati:

Pensiunea este clasificata la doua stele si este structurata astfel;

Corpul a este din doua camere triple fiecare fiind dotate cu grup sanitar propriu, tv, frigider, aparate contra tantarilor.

Corpul b este din 5casute din lemn spatioase duble fiecare fiind dotate cu grup sanitar, tv, frigider, ventilator, aparate contra tantarilor.

Corpul c este din 4camere duble dotate grup sanitar, tv, aparat contra tantarilor.

Capacitate de cazare;24locuri in 11camere.

Pentru mai multe detalii accesati pagina de prezentare a pensiuni aflat in partea dreapta a aceste-i pagini
Va asteptam pentru o vacanta relaxanta, petrecuta in conditii avantajoase
Nou;
Acum oaspeti nostri vor putea pescui pe malul lacului din curtea pensiuni si pleca cu barci la vasle! ! !
Va asteptam cu drag!
Rezervarea se face in baza platii unui avans pentru prima noapte de cazare;
Date necesare efectuari platii;
Sc orizont space srl
Banca brd tulcea
Cont;ro45brde370sv13115003700

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org