Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Crisalia
      localitatea Sibiel, judetul Sibiu
      zona turistica
ArdealPensiunea Crisalia

Contact:
+40 748 795 961
+40 742 116 999
www.crisalia.ro
office@crisalia.ro
Facebook: www.facebook.com/crisalia.sibiel
Pensiunea Crisalia 4 stele
poze Pensiunea Crisalia poze Pensiunea Crisalia poze Pensiunea Crisalia poze Pensiunea Crisalia
Descriere:
Pensiunea Crisalia este situată Ón inima Transilvaniei, Ón satul Sibiel. Natura, munţii, podişurile, apele limpezi sunt cuvintele care definesc zona mărginimii Sibiului. Din loc Ón loc, precum putem admira şi aici, la Sibiel, omul a Óndrăznit să se aşeze fără zgomot pentru a nu tulbura spectacolul naturii.
Aşezare liniştită, tradiţională, cu gospodari unul si unul, Sibiel este cu siguranţă locul Ón care puteţi deveni şi dumneavoastră veşnic admirator al frumuseţilor Ómprejurimilor Sibiului.Atractiile turistice principale ale satului dintre coline sunt muzeul de icoane pe sticla de la Sibiel, unic in tara, bisericuta adiacenta, cetatea din Sibiel, Cheile Cibinului.


Dotari si facilitati:
Pensiunea beneficiază de 8 camere duble. Acestea sunt mobilate şi decorate cu bun gust, oferindu-va un mediu relaxant pentru concediul dumneavoastră.
Pensiunea Crisalia ofera servicii de cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Pe timpul verii masa se poate servi pe o terasa inspirata dintr-un trecut indepartat unde elementele din jur, mica cascada, arcadele luminate perfect, te rup din lumea reala si te poarta pe taramuri nebanuite: o lume lipsita de stres si griji cotidiene.
†De altfel teresa constituie "piesa de rezistenta" a pensiunii si a aparut din dorinta de a de a savura in aer liber o masa delicioasa. Ineditul, oferit celor dispusi sa invinga rutina, este caracteristica acestei locatii.†
Pensiunea noastra este un loc potrivit si pentru organizarea unor evenimente speciale cum ar fi: zile de nastere, botezuri, cununii, in acest scop beneficiind de o sala cu capacitatea totala de 25 de locuri. Deasemenea gazduim si tabere pentru copii.

Recepţie/Bar* Sală de mese * Terasă* Filigorie + grătar * Piscina exterioara* Loc de joacă pentru copii * Parcare* Posibilitate pescuit * Drumeţii* Plimbări cu trasura / sania

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org