Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Craciuneasa
      localitatea Gura Raului, judetul Sibiu
      zona turistica
Marginimea SibiuluiPensiunea Craciuneasa

Contact:
Va rugam sunati la Tel. / Fax : +40-269-572.115 , Mobil: +40-744-140.364 pentru al contacta pe Dl.Fesan, sau prin e-mail la office@boccadelrio.com sau cabanacraciuneasa@yahoo.com pentru detalii sau rezervari.
Website : www.craciuneasa.ro
Pensiunea Craciuneasa 1 stele
Descriere:
Locatia Complexului Turistic Craciuneasa este la 30 km de Sibiu, in mijlocul unei paduri de conifere.
Sibiul este unul dintre cele mai importante orase din Transilvania si Romania, oras ce beneficiaza de o istorie bogata, cu influente Sasesti si imprejurimi cu obiceiuri populare bine pastrate.
Gura Raului se gaseste la o distanta de 18 km de Sibiu si este un sat minunat cu vechi obieciuri si traditii. Raul Cibin ce traverseaza satul isi are izvoarele la o distanta nu foarte mare de Cabana.
Daca urcati 15 km pe drumul forestier din stanga lacului, veti descoperi in mijlocul padurii Cabana Craciuneasa, pe o insula inconjurata de apele Raului Cibin si de copaci vesnic verzi.
Langa tabara este un loc unde se pot practica sporturi (volei, badminton, football) dar si jocuri. Puteti pescui, puteti merge in drumertii sau puteti face plimbari cu trasura. Pentru mici grupuri sunt disponibile ATV-uri pentru explorarea imprejurimilor. La cerere se pot organiza focuri de tabara si gratare. Se pot organiza vizite la Sibiu pentru vizitarea centrului vechi si a muzeelor.


Dotari si facilitati:
Pe o suprafata de 10.000 m2 veti gasi 3 cabane, loc de gratar, parcare si posibilitati de campare. Cabana principala (rosie) are 7 camere cu 25 de locuri (3,3,4,5 locuri la primul etaj si 3,4,3 locuri la etajul 2), bucatarie cu 25 locuri 4 dusuri si toalete cu apa rece si calda de la incalzirea centrala pe lemne. A doua cabana are 3 camere cu 16 locuri (3, 10, 3), bucatarie mare, livingroom mare cu 50 de locuri, 4 dusuri si 4 toalete cu chiuvete. Cabana personalului dispune la mansarda de inca 6 locuri pentru oaspeti. Toate beneficiaza de sobe de teracota si incalzire centrala. Exista electricitate de la generator pentru lumina, frigidere si incarcarea telefoanelor mobile. In zona exista semnal pentru telefoane mobile: Orange (bun), Vodafone (acceptabil).

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org