Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Cosau
      localitatea Ocna Sugatag, judetul Maramures
      zona turistica
MaramuresPensiunea Cosau

Contact:
tel mobil:0747331936 e-mail:pensiuneacosau@gmail.com
Pensiunea Cosau 3 stele
poze Pensiunea Cosau
Descriere:
Pensiunea Cosau se afla in inima Maramuresului istoric,pe Valea Raului Cosau intre localitatile Calinesti si Cornesti la 6 km de Ocna Sugatag,12 km de Sighetul Marmatiei.Pensiunea dispune de 15 camere matrimoniale,restaurant de 100 locuri,bar,internet,Tv,Sala lecturare si divertisment, teren sport,balta de pescuit sportiv.Va asteptam Maramuresul abunda in atractii culturale naturale si artizanale. De la bisericile de lemn si muzee la pietele satelor si la viata de zi cu zi a satenilor avem, senzatia ca am intrat intr-un timp care s-a oprit in loc.

Maramuresul este taramul sarbatorilor crestine. Aici, timpul nu este masurat in luni, zile si ore, ci in vremea semanatului, a Postului Mare si a Sfintelor Pasti, a cositului si a Sarbatorii Sfintei Marii, a recoltei si a pregatirilor pentru Craciun. Atunci cand isi termina munca, maramuresenii sarbatoresc cu toata insufletirea. Isi pleaca smeriti capul pentru rugaciune, dar se si bucura de joc, de horit si de locurile in care s-au nascut. Pentru a simti ritmul acestei regiuni trebuie sa o vizitati in timpul sarbatorilor, cand pamantul,obiceiurile si oamenii se unesc intr-un dans care contureaza Maramuresul...

Cel mai bun mod de a afla despre cultura maramureseana este de a insoti satenii in plimbari pe ulitele satului, pe cararile ce duc la imasurile inverzite,pe muntii si vaile ce inconjoara satele.

Va invitam sa petreceti Sfintele sarbatori de Pasti La Pensiunea Cosau,un loc mirific aflat in Centrul Maramuresului istoric prielnic pentru a va deplasa la toate obiectivele turistice .Va asteptam cu bucate traditionale (pasca, miel la protap si umplut, oua rosii,hrean,carnati ,slanina,)si bucataria romaneasca.
Participati la slujba de inviere la biserica din Calinesti sau la manastirile din Barsana la 10 km.

Oferta 3 zile la 350 RON pensiune completa
7 zile la 700 RON pensiune completa
Mai multe informatii despre activitatile care se vor desfasura in cadrul pensiunii sau cu privire la obiectivele turistice din zona puteti afla sunand la numarul de telefon 0742098941 sau la receptia pensiunii.


Dotari si facilitati:
Restaurant
Cazare 15 camere cu bai proprii,TV,internet,telefon,terase
Parcare 40 locuri
Iluminare nocturna
Loc de joaca pentru copii

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org