Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Cazare Mamaia Constanta apartamente in regim hotelier
      localitatea Constanta, judetul Constanta
      zona turistica
LitoralPensiunea Cazare Mamaia Constanta apartamente in regim hotelier

Contact:
Radu Razvan
Mobil : 0721 22 22 92
rdsTEL : 0341 80 67 91
Fax : 0341 81 45 02
vacanta@cazare-mamaia-constanta.ro
www.cazare-mamaia-constanta.ro
Pensiunea Cazare Mamaia Constanta apartamente in regim hotelier 3 stele
Descriere:
cazare-mamaia-constanta.ro Daca vrei sa iti petreci un sejur pe Litoralul Marii Negre in Statiunea Mamaia sau in Municipiul Constanta, esti interesat de turismul de afaceri sau poate vrei sa faci un team building si te-ai saturat sa platesti mult si sa primesti putin. Noi iti oferim cazare in apartamente oferite in regim hotelier la cheie clasificate la 3 si 2 stele Statiunea Mamaia sau in Municipiul Constanta.


Dotari si facilitati:
Apartamentul Frezia
Apartament clasificat la 3 stele cu 2 camere, baie si bucatarie complet mobilat si utilat.
Apartamentul Freezia se afla la etajul 1 este dotat si asigura tot confortul fiind situat intr-un bloc de locuinte unde accesul se face prin cartele magnetice si poate gazdui maxim 6 persoane.
Conditiile de care va dispune turistul in apartament sunt :
1. Bucataria - dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, ,cafetiera, prajitor de paine, mobilier de bucatarie nou, chiuveta inox, baterie cu bila ceramica, timplarie PVC, gresie si faianta, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.
2. Baia dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, masina da spalat automata, apa rece non stop, apa calda pina la ora 23.30, prosoape, sapun.
3. Sufrageria - dotata cu : aer conditionat, pat dublu extensibil, doua fotolii extensibile, acces gratuit la internet, TV color, mobilier, parchet laminat, lenjeria de pat aferenta, perne, telefon in reteaua RCS.
4. Dormitor - dotat cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat aferenta, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, parchet laminat, timplarie PVC, trusa cu ac si ate, feon.
5. Balcon - are o lungime de 3.5 metri si este orientat spre nord, timplarie PVC, jaluzele verticale ce confera intimitate, placi ceramice cu aspect rustic, masa pentru servirea cafelei, umbrela de soare.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org