Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Cazare Constanta Cazare Mamaia
      localitatea Mamaia, judetul Constanta
      zona turistica
Litoral



Pensiunea Cazare Constanta Cazare Mamaia

Contact:
Razvan Radu
Telefon fix : 0341 80 67 91
Telefon mobil : 0721 22 22 92
Adresa : Str. Hortensiei 15, Constanta
E-mail : vacanta@cazare-mamaia-constanta.ro
Pensiunea Cazare Constanta Cazare Mamaia 3 stele
Descriere:
Cazare Constanta Cazare Mamaia, apartamente in regim hotelier, garsoniere camere hoteluri, pensiuni, vile, moteluri si hosteluri in regim turistic, pe durata sezonului estival si in extrasezon. Apartamentul Frezia *** si Apartamentul Iris ** www.cazare-mamaia-constanta.ro Noi iti oferim cazare in Statiunea Mamaia sau in Orasul Constanta in apropierea Campusului Universitatii Ovidius in cartierul Tomis Nord zona Ciresica, in Cartierul Faleza Nord linga Delfinariu sau in centrul orasului Constanta in apropierea Tomis Mall sau a Portului Constanta. Daca vrei sa iti petreci un sejur pe Litoralul Marii Negre in Statiunea Mamaia sau in Orasul Constanta, doresti sa iti petreci Sarbatorile de iarna : Craciunul si Revelionul, sarbatoarea de Sfantul Valentin-Valentine`s day ori Sarbatorile de Paste in Statiunea Mamaia, Mamaia Nord, orasul Constanta sau pe Litoralul Marii Negre. Sa vi in concediu la plaja ori in vacanta la Marea Neagra vara in timpul sezonului estival sau in extrasezon, doresti sa ai un sejur la Marea Neagra, esti interesat de turismul de afaceri sau poate vrei sa faci un team building, te afli in tranzit sau in delegatie ori esti cu afaceri prin orasul Constanta, Statiunea Mamaia, Mamaia Nord, doresti sa vizitezi obiectivele turistice (muzee, delfinariu, manastiri, biserici, cazinoul, moscheea mare, harta cu Mozaicul roman, monumente) din orasul Constanta, Statiunea Mamaia si Dobrogea ? Cauti oferte de cazare sau doresti sa inchiriezi o camera sau mai multe camere, apartamente ori garsoniere la hoteluri, moteluri, hosteluri, mini hoteluri, vile si pensiuni si te-ai saturat sa platesti mult si sa primesti putin?


Dotari si facilitati:
Apartamentul Freezia se afla la etajul 1 este dotat si asigura tot confortul fiind situat intr-un bloc de locuinte unde accesul se face prin cartele magnetice si poate gazdui maxim 6 persoane.
Conditiile de care va dispune turistul in apartament sunt :
1.
Bucataria - dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, ,cafetiera, prajitor de paine, mobilier de bucatarie nou, chiuveta inox, baterie cu bila ceramica, timplarie PVC, gresie si faianta, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.
2.
Baia dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, masina da spalat automata, apa rece non stop, apa calda pina la ora 23.30, prosoape, sapun.
3.
Sufrageria - dotata cu : aer conditionat, pat dublu extensibil, doua fotolii extensibile, acces gratuit la internet, TV color, mobilier, parchet laminat, lenjeria de pat aferenta, perne, telefon in reteaua RCS.
4.
Dormitor - dotat cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat aferenta, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, parchet laminat, timplarie PVC, trusa cu ac si ate, feon.
5.
Balcon - are o lungime de 3.5 metri si este orientat spre nord, timplarie PVC, jaluzele verticale ce confera intimitate, placi ceramice cu aspect rustic, masa pentru servirea cafelei, umbrela de soare.

RECLAMA
pensiuni.org




Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni



 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org