Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Casa verde
      localitatea Bucuresti, judetul Bucuresti
      zona turistica
Bucuresti si IlfovPensiunea Casa verde

Contact:
rezervari:0730 616 544/021 3190681 email:casaverdestar@gmail.com/website www.casaverdestar.ro/adresa:aleea Teisani nr 70,sector 1,Bucuresti.
Pensiunea Casa verde 3 stele
poze Pensiunea Casa verde poze Pensiunea Casa verde poze Pensiunea Casa verde poze Pensiunea Casa verde
poze Pensiunea Casa verde poze Pensiunea Casa verde poze Pensiunea Casa verde poze Pensiunea Casa verde
Descriere:
Imaginati-va un loc linistit, unde sa va simtiti ca la munte, sa aveti parte de aceeasi priveliste si aceeasi liniste; un loc liniştit şi nepoluat, unde puteţi găsi un spaţiu de cazare ieftina clasificat la categoria trei stele, care reprezinta o alternativa eficienta fata de un hotel restrictiv, si care īmbina īn mod fericit confortul cu rusticul si natura.
Acest loc poate fi găsit īn sectorul 1 al Bucureştiului, mai exact īn pădurea Băneasa, pe Aleea Teişani nr. 70, intre Aeroportul Baneasa, Aeroportul Otopeni si Gradina zoologica, aproape de DN1, cu iesire la sos de Centura, la 30 de minute de centru.
Aici veti avea parte de intimitate si independenta la fel ca acasa, fie ca veniti in interes de serviciu sau in vacanta, fie si pentru cateva ore (TERMEN SCURT, DAY-USE), la un pret mult mai mic.
Va oferim de la 1 la 22 locuri de cazare īn 11 dormitoare duble, sau de la 1 la 36 locuri in dormitoare triple si cvadruple, cu baie proprie, sala de mese, apă caldă permanent, aer condiţionat, TV digital, telefon, fax, internet wireless si parcare gratuita, asigurata intr-o curte generoasa de 2000 mp. Bucătaria este echipata şi oferă acces liber pentru cei dornici sa gătească. Oferta noastra mai include si posibilitatea de a face grătar īn aer liber, pentru aceasta avānd la dispoziţie trei spaţii special amenajate. In cele 2 sali de petrecere se pot organiza mese, petreceri, intruniri, beneficiind de intimitate.
Pretul unei camere duble este de doar 120 Ron sau day-use(3-4ore) / 70 ron
Plata se face cash, prin transfer bancar sau prin carte de credit: VISA SAU MASTERCARD.
Bucuresti ofera satisfactie atat turistului interesat de shopping, cat si
celui interesat de vizitarea obiectivelor istorice. Pot fi vizitate
Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Palatul Regal, Muzeul Taranului
Roman, Muzeul Antipa, Muzeul de Istorie a Romaniei , Gradina Botanica sau Zoologica, Parcul Herastrau, Muzeul Satului. De la pensiunea Casa Verde puteti ajunge in centrul orasului sau la Aeroportul Otopeni cu linia expres 783, dar si la complexul comercial Baneasa ( Mall Baneasa, Carrefour, Metro, Bricostore, Ikea) cu autobuzul 304 sau microbuzele care circula pe DN1.


Dotari si facilitati:
Fiecare camera are baie proprie, menajul este asigurat de personalul nostru, parcare in curte cu iluminare nocturna, gradina+minilivada 2500mp, 12 camere, sala polivalenta(60 mp), terase, grill, loc pt servit masa, tv cablu, 3 bucatarii, frigidere, aragaze, aspect montan-rustic.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org