Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Carol
      localitatea Oglinzi, judetul Neamt
      zona turistica
MoldovaPensiunea Carol

Contact:
telefon mobil : 0732145774
telefon fix: 0233787877
e-mail : cabanacarolnt@yahoo.com
Website:www.pensiunea-carol.ro
Adresa :Tg Neamt str Baile Oglinzi jud. Neamt
Pensiunea Carol 3 stele
Descriere:
Pensiunea Carol este situata intr-o zona de o frumusete covarsitoare, in vecinatatea manastirilor si Cetatii Neamtului. Factorii naturali fac din aceasta locatie o oaza de liniste si relaxare. Ospitalitatea gazdelor te face sa te simti ca in paradis, inveti sa pretuiesti fiecare moment trait intr-o ambianta primitoare, te simti intr-un loc aparte, aranjat in cinstea ta si parca intocmai gusturilor tale exigente, departe de tot stresul cotidian, putandu-te bucura astfel de specialitatile casei in liniste, alaturi de cei dragi . Si, ca o nota onoranta, demne de respect sunt serviabilitatea, profesionalismul personalului hotelier, mereu in slujba clientului.


Dotari si facilitati:
Pensiunea Carol va ofera un ansamblul de 7 de camere (2 apartamante si 5 camere duble twin), insumand 18 locuri de cazare. Toate camerele sunt dotate cu minibar, internet, televizor, telefon, balcon, baie.
Pensiunea Carol dispune de salon pentru micul dejun, terasa descoperita, crama, barbeque. Serile le puteti petrece la restaurantul si barul hotelului, savurand sortimente traditionale romanesti si degustand bauturi fine. Bucatarii sunt pregatiti sa iti satisfaca orice pofta, oferindu-ti garantia unei mese copioase, amintindu-ti de savoarea lor vreme indelungata. Retetele traditionale sunt potrivite pentru orice eveniment la care ti-ai invitat familia si prietenii deoarece abunda in arome si miresme, atent alese iar voia buna este asigurata de grupul de lautari care ii incanta pe clienti cu un repertoriu bogat de cantece traditionale.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org